ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κι άλλη απώλεια για τους "πλάβι"

Χάνει το Eυρωμπάσκετ (και) ο Τεόντοσιτς

Παρά την αρχική αισιοδοξία, όπως αυτή μεταφέρθηκε μέσω σερβικού δημοσιεύματος το μεσημέρι της Κυριακής (20/8), ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν θα ενισχύσει τη Σερβία στο EuroBasket φέτος. Λίγη ώρα μετά το +31 επί της Γερμανίας, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ενημέρωσε για την άσχημη εξέλιξη, εξηγώντας τι ακριβώς συμβαίνει με τον 30χρονο πλεϊμέικερ.

"Δυστυχώς το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Μίλος (βλ. γάμπα) δεν του επιτρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος για το EuroBasket. Είναι μια εκτίμηση που έγινε τόσο από το ιατρικό επιτελείο της σερβικής ομάδας, όσο και από αυτό των Los Angeles Clippers. Πρέπει να βάζουμε μπροστά πρώτα την υγεία των αθλητών, γι αυτό πήραμε τη συγκεκριμένη απόφαση. Είναι ένας παίκτης που έχει αφοσιωθεί στην εθνική ομάδα για πολλά χρόνια και η επιθυμία του να βρίσκεται σε αυτή ήταν πάντοτε μεγάλη. Δυστυχώς όμως, σε αυτή την περίπτωση, η επιθυμία του δεν αρκούσε για να δώσει το "παρών". Είναι μία μεγάλη απώλεια για την ομάδα, αλλά θα συνεχίσουμε με τις ίδιες φιλοδοξίες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα στην προετοιμασία, οι "πλάβι" έχασαν τους Μάρκο Σιμόνοβιτς και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (επίσης λόγω τραυματισμού), ενώ απόντες από την εθνική τους ομάδα είναι αυτό το καλοκαίρι οι Νίκολα Γιόκιτς και Νίκολα Μιλουτίνοφ -για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Από την άλλη, ο Νέμανια Νέντοβιτς είναι καλύτερα και αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα αγωνιζόμενος στο καθιερωμένο τουρνουά "Ακρόπολις". Παρ'όλα αυτά, οι Σέρβοι θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού.

πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.