ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η πρόβλεψη

Επιδείνωση καιρού με βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα

Σήμερα Τρίτη αναμένονται νεφώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, και το Αιγαίο. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες ή όμβροι θα σημειωθούν κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, και το βόρειο Αιγαίο. Σταδιακά και έως πριν το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Από το μεσημέρι και έως αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά ηπειρωτικά της δυτικής χώρας, ενώ τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες ή όμβροι θα σημειωθούν κυρίως στη Θράκη, την Στερεά, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Τα φαινόμενα αναμένεται να σταματήσουν προς το βράδυ.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως σταδιακά θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από νωρίς το πρωί θα ενισχυθούν και θα γίνουν βόρειοι 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βόρειοι - βορειοδυτικοί 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και παροδικά το μεσημέρι και απόγευμα από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και σταδιακά έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.