ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη το «τελευταίο αντίο»

«Η Ζωίτσα μας άφησε»: Οι φίλοι της χαιρετούν την Ζωή Λάσκαρη

«Μαμάκα μου σ' ευχαριστώ για όλα», έγραψε η κόρη της - Αγάπη μου τώρα θα είσαι με την Αλίκη, τον Κούρκουλο, την Μελίνα, την αποχαιρετά ο καλός φίλος της Ηλίας Ψινάκης: - Ήμασταν οικογένεια, λέει ο Κώστας Βουτσάς - Συγκινητικά μηνύματα από όλο τον κόσμο
Όλος ο κόσμος συγκινημένος αποχαιρετά μέσω μηνυμάτων στα κοινωνικά δίκτυα την Ζωή Λάσκαρη, που  έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή ενώ κοιμόταν στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.Φίλοι, συνάδελφοι, νεότεροι ηθοποιοί που την είχαν γνωρίσει και τους είχε συμπαρασταθεί, γέμισαν το διαδίκτυο με τις φωτογραφίες της, ασπρόμαυρες από όταν μεσουρανούσε στον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και σύγχρονες, καθώς ήταν από τους ανθρώπους που δεν έχασε ποτέ την λάμψη και την εσωτερική της δύναμη, όπως όλοι παραδέχονται.
«Είναι γεγονός. Η Ζωίτσα μας άφησε» είπε στο protothema.gr πρόσωπο του στενού συγγενικού της περιβάλλοντος, και συνέχισε: «Απ' όσα γνωρίζουμε μέχρι αυτή τη στιγμή, πέθανε στον ύπνο της. Την βρήκανε νεκρή στο κρεβάτι και ο γιατρός είναι ακόμη εκεί. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ακόμη, ήταν πολύ ξαφνικό. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το χαμό της. Ήταν καλά. Ήταν πολύ καλά. Μέσα στο κέφι και τη χαρά. Ο χαμός της ήταν για εμάς ένα μεγάλο σοκ».

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη, στη 1 το μεσημέρι, στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου και η ταφή στο Α' Νεκροταφείο.

Συγκινητικό αντίο στα κοινωνικά δίκτυα

Δεκάδες είναι οι συνάδελφοι της Ζωής Λάσκαρη, της τελευταίας μεγάλης σταρ, όπως είπαν πολλοί, που την αποχαιρέτησαν με μια φωτογραφία της στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Ζωή Λάσκαρη είχε μεγάλη λατρεία για τις δύο της κόρες Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Αλλά τρομερή αδυναμία στη μητέρα τους είχαν και εκείνες.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποχαιρέτισε την αγαπημένη της μητέρα με μια φωτογραφία και λίγα λόγια αγάπης και τρυφερότητας στα social media: «Το πιο λαμπρό αστέρι μου μαμάκα μου σε ευχαριστώ για όλα», έγραψε στο Instagram

Συγκινητικό το «αντίο» και του πολύ καλού της φίλου Ηλία Ψινάκη, που την κατατάσσει στους μεγάλους Έλληνες και της ζητά βοήθεια: «Αγάπη μου τώρα θα είσαι με την Αλίκη, τον Κούρκουλο, την Μελίνα, τον Μάνο, τον Δαλιανίδη, την Τζένη, τον Φωτόπουλο, τον Χορν, τον Τσαρούχη τον Ελύτη, τον Γκάτσο και όλη την παρέα και θα τους λες τα χάλια μας... Για βοηθήστε λίγο από πάνω να ξαναβρούμε τον βηματισμό μας που όλη αυτή η παρέα έφτιαξε την Ελλάδα μπας και ξεκόλλησουμε... Ξέρετε εσείς...Να μου τους φιλήσεις όλους...

Σ' ευχαριστώ για τις υπέροχες δεκαετίες που περάσαμε!!!»«Είμαστε πολύ φίλοι με τη Ζωίτσα και με τα παιδιά της και με όλους. Ήμασταν μια οικογένεια. Εγώ τη Ζωίτσα την ξέρω από μικρό παιδί. Μέναμε στη Θεσσαλονίκη στην ίδια γειτονιά. Η Ζωίτσα, εγώ και η Ζωζώ Σαπουντζάκη μέναμε στην ίδια γειτονιά. Μεγάλη απώλεια…», είπε γι' αυτήν ο συμπρωταγωνιστής της σε πολλές επιτυχίες Κώστας Βουτσάς.

Σαν βόμβα έπεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του ξαφνικού χαμού της Ζωής Λάσκαρη. Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, της τηλεόρασης, αλλά και της πολιτικής αποχαιρετούν με ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιό.

Καίτη Φίνου: «Λατρεμένη μας πολύ νωρίς έφυγες..καλό ταξίδι..Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη», έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter η ηθοποιός.

Η Γωγώ Ατζολετάκη πόσταρε μία φωτογραφία από το παρελθόν στο Facebook και σχολίασε «Και ήταν τόσο λαμπερή πάντα... Και γέλαγε τόσο πολύ...Όλοι γελάγαμε κάποτε πολύ !”!

Βέρα Κρούσκα: «Καλό ταξίδι Ζωίτσα μου…έφυγες όπως ήθελες» ήταν τα λόγια της για την Ζωή Λάσκαρη, με την οποία είχαν πρόσφατα συνεργαστεί στο θέατρο.

Κωνσταντίνος Ρήγος: Ο σκηνοθέτης και χορογράφος αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τη Ζωή Λάσκαρη, στο Instagram  χαρακτηρίζοντας τη σημερινή μέρα ως «black Friday». «Αντίο Ζωή goodbye Life #zoelaskari #icon #forever Black Friday bye Ζωίτσα μας, τόσες στιγμές στο πανί και στην ζωή δικές σου, θα θυμάμαι τις λίγες συζητήσεις μας και τα φευγαλέα γέλια! Την πρώτη φορά που σε είδα στο θέατρο εκεί στην Πατησίων, το αυτόγραφο που σου είχα ζητήσει και έχω ακόμα και μετά ήρθαν τα χρόνια και γνωριστήκαμε! Σε μια συνέντευξη στην @kanesti είχε πει [Δεν με ενδιαφέρει να μείνω "αθάνατη". Με ενδιαφέρει να περνάω καλά, έλεγε η Ζωή Λάσκαρη (θα θυμάμαι: το βραχνό γέλιο της που ήταν σαν κάτι να ξερίζωνε από τα σωθικά της. Τη λαγνεία της που ένιωθες πως θα θρυμματιστεί την στιγμή της έκρηξης. Το βλέμμα που έδειχνε ότι πάντα κάτι λείπει) Αντίο λοιπόν - πόσο μοχθηρός αυτός ο Αύγουστος», έγραψε

Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος σε μήνυμά του στο Facebook ανέφερε: «Γενναιο πλασμα με βαθια αισθηματα για το συνανθρωπο ,επεσε και σηκωθηκε πολλες φορες οπως ολοι οι μπροσταρηδες και ταλαντουχοι ......καλη ανταμωση αγαπημενη μας .....ΖΩΙΤΣΑ......».

Ο Απόστολος Γκλέτσος υπήρξε παντρεμένος με την κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία-Ελένη.

Κατερίνα Λάσπα: «Ζωάρα,εκείνο το ουζάκι δίπλα στην θάλασσα δεν προλάβαμε να το πιουμε...Σε ευχαριστώ για την φιλία σου.Καλό ταξίδι»

Γιώργος Τσαλίκης: Αντίο Ζωή ...Από τους λίγους ακομπλεξαριστους ανθρώπους αυτής της showbiz και σταρ από κούνια όχι με το ζορι ... Λυπάμαι πολύ ...», ήταν το μήνυμα του τραγουδιστή στο Instagram, συνοδευόμενο από μία φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη.

Φαίη Σκορδά: Με ένα λακωνικό «Αντίο Ζωή» η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια αποχαιρέτισε την ηθοποιό μέσω Instagram

Νίκος Μαστοράκης: «ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ Δεν θελω να το πιστεψω, Ζωη μου. Δεν γινεται, ειναι fake news, ειναι φαρσα. Ανθρωπινα αριστουργηματα σαν και σενα δεν πεθαινουν, δεν φευγουν, με τιποτα δεν το πιστευω...», έγραψε στο Facebook συνοδεύοντας το μήνυμά του με μία φωτογραφία μαζί με την ηθοποιό.


Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.