ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Καφές σερβιρισμένος σε κούπα από καφέ

Η φράση “Πιάσε μια κούπα καφέ” αλλάζει μια για πάντα σημασία, αφού το Ίντερνετ έκανε για άλλη μια φορά τα μαγικά του και έφερε στις αρχικές μας σελίδες φωτογραφίες από κούπες που όχι μόνο περιέχουν καφέ αλλά είναι επίσης φτιαγμένες από καφέ!

kafes1

Πόσες φορές δεν έχει τύχει να λαχταράς τόσο έναν καφέ, ώστε να τον κατεβάζεις σε μία μόνο γουλιά, με αποτέλεσμα να θες να πιεις….μέχρι και το φλιτζάνι; Συμβάντα σαν και αυτό είναι που ενέπνευσαν την εταιρεία HuskeeCup να δημιουργήσει επαναχρησιμοποιήσιμα και ανακυκλώσιμα φλιτζάνια καφέ, κατασκευασμένα από το ίδιο το αγαπημένο σου ρόφημα και πιο συγκεκριμένα από αποφλοιωμένους κόκκους καφέ. Ιδιοφυές!

Η εταιρεία κατασκευάζει φλιτζάνια σε διάφορα μεγέθη, συνοδευόμενα με τα ασορτί τους πιατάκια, τα οποία μάλιστα πλένονται κανονικά στο πλυντήριο πιάτων. Και ακόμα δεν σου έχουμε πει το καλύτερο… Είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να διατηρούν τον καφέ σου ζεστό για όση ώρα χρειάζεται μέχρι να πιεις και την τελευταία γουλιά του λαχταριστού σου ροφήματος!

kafes2

Επίσης, σύμφωνα με την εταιρεία η παραγωγή τους σέβεται το περιβάλλον παράγοντας λιγότερα απόβλητα απ’ ό,τι τα κοινά προϊόντα του είδους του. “Όνειρό μας είναι να καταφέρουμε να παράγουμε μηδενικά απόβλητα”, δηλώνει υπεύθυνος της εταιρείας.

Πηγή: www.olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.