ΕΛΛΑΔΑ

Η κόρη του θύματος την είχε υποψιαστεί

Κρήτη: Οκτώ μήνες φυλάκισης για την 63χρονη οικιακή βοηθό που κακοποιούσε ηλικιωμένη

Το διάρκειας δέκα ωρών υλικό που κατέγραψε το κλειστό σύστημα παρακολούθησης το οποίο είχε εγκαταστήσει κρυφά η κόρη της 79χρονης, όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, κατέρριψε τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης ότι η ηλικιωμένη ήταν… βίαιη!

«Καμπάνα» οκτώ μηνών έριξε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου στην 63χρονη Ελληνίδα οικιακή βοηθό που καταδικάστηκε επειδή κακοποιούσε μια ηλικιωμένη με προχωρημένο Αλτσχάιμερ που είχε αναλάβει να προσέχει στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η έφεση δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και η αδίστακτη γυναίκα θα πληρώσει πέντε ευρώ την ημέρα για να την εξαγοράσει. Το διάρκειας δέκα ωρών υλικό που κατέγραψε το κλειστό σύστημα παρακολούθησης το οποίο είχε εγκαταστήσει κρυφά η κόρη της 79χρονης, όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, κατέρριψε τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης ότι η ηλικιωμένη ήταν… βίαιη!

Η κόρη του θύματος είχε υποψιαστεί την οικιακή βοηθό, όταν η μητέρα της άρχισε να παρουσιάζει σημάδια σωματικής και ψυχικής κατάπτωσης. Γι’ αυτό τοποθέτησε αθέατες κάμερες που αποκάλυψαν ότι η 63χρονη χτυπούσε την ανήμπορη μητέρα της στο κεφάλι και το σώμα, την έσπρωχνε στον τοίχο και την κακοποιούσε συστηματικά! Μόλις είδε το υλικό, το παρέδωσε στην Αστυνομία και η 63χρονη, που είχε καταδικαστεί και παλιότερα για βίαιη συμπεριφορά σε άλλη μία ηλικιωμένη, συνελήφθη την προηγούμενη Κυριακή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.