ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεμάτο πρόγραμμα για την Φώφη

Με το βλέμμα σε 3η Σεπτέμβρη, ΔΕΘ και …εκλογή αρχηγού

Τα …κεφάλια μέσα βάζουν στην Χαριλάου Τρικούπη, καθώς ο χρόνος ως τις προαναγγελθείσες προθεσμίες γιατην εκλογή αρχηγού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και το συνέδριο του χώρου λιγοστεύει και αυτά που μένουν να γίνουν είναι πολλά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μάλιστα, έχει γεμάτο πρόγραμμα για όλο το επόμενο διάστημα, μεγάλο μέρος του οποίου καταλαμβάνουν οι επαφές της με ανθυποψηφίους της για τη θέση του επικεφαλής του χώρου, αλλά και τον Νίκο Αλιβιζάτο.

Αφήνοντας πίσω τις χαλαρές ημέρες των διακοπών σε Σκύρο και Δωδεκάνησα, από όπου έχουν καταγωγή ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης και εκείνη αντίστοιχα, η Φώφη Γεννηματά θα συναντήσει τον Νίκο Αλιβιζάτο λίγο πριν από την προγραμματισμένη για την Παρασκευή συνεδρίαση της Επιτροπής της οποίας ηγείται ο τελευταίος, με αντικείμενο τους όρους και τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αρχηγού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το φθινόπωρο. Στο μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να καθοριστεί το ραντεβού της με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του οποίου και χαιρέτισε με θερμά λόγια.

Την ίδια ώρα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκδήλωση των 43ωνγενεθλίων του κόμματος την 3η Σεπτέμβρη. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο, με κεντρική ομιλία της Φώφης Γεννηματά, σαφείς αναφορές στο παρελθόν και τα όσα έχει προσφέρει το κόμμα στην χώρα από την ίδρυσή του και μέχρι σήμερα, αλλά και με το βλέμμα στο μέλλον, τον δρόμο για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την επόμενη μέρα αυτής. Αναφορά θα γίνει στο έργο όλων των προέδρων του ΠΑΣΟΚ είτε διετέλεσαν πρωθυπουργοί της χώρας είτε όχι, ενώ παρόντες αναμένεται να είναι όλοι όσοι υπηρέτησαν τον χώρο και δεν τον εγκατέλειψαν περιστασιακά, όταν ‘μυρίστηκαν εξουσία’ στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Φώφη Γεννηματά, τέλος,προετοιμάζεται και για την επίσκεψή της στη ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο αμέσως μετά την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη συμπρωτεύουσα. Στόχος της είναι, η επίσκεψη να είναι ουσιαστική και όχι τυπική, όπως συνηθίζει να λέει, για αυτό και στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη δουλεύουν πυρετωδώς εξειδικεύοντας πτυχές του «Σχεδίου Ελλάδα»…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.