ΚΟΣΜΟΣ

Ο πατέρας του ταξιδεύει από το Σίδνεϊ για να ψάξει τον γιο του

Μέι: «Εξετάζουμε επειγόντως πληροφορίες για το αγνοούμενο παιδί»

Πρόκειται για τον Julian Cadman που χωρίστηκε από τη μητέρα του την ώρα της επίθεσης, όταν εκείνη τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
agn

Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δήλωσε σήμερα πως η Βρετανία εξετάζει πληροφορίες ότι αγνοείται η τύχη ενός παιδιού με διπλή βρετανική υπηκοότητα μετά τον θάνατο 14 ανθρώπων και τον τραυματισμό πολλών άλλων κατά την επίθεση με όχημα που πραγματοποίησε στη Βαρκελώνη ένας ισλαμιστής.

«Πιστεύουμε ότι αρκετοί βρετανοί υπήκοοι βρίσκονταν στο σημείο της επίθεσης και εξετάζουμε επειγόντως πληροφορίες για ένα παιδί που πιστεύεται ότι είναι αγνοούμενο και είναι βρετανός πολίτης με διπλή υπηκοότητα», ανέφερε σε δήλωσή της που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

Η Μέι δήλωσε επίσης πως η Βρετανία θα εξετάσει προσεκτικά τις εξουσίες που χρειάζονται η αστυνομία και οι υπηρεσίες ασφαλείας για να αντιμετωπίσουν την κοινή απειλή των επιθέσεων από μαχητές.

Το εφτάχρονο παιδί που αγνοείται σύμφωνα με την Telegraph είναι ο Julian Cadman, ο οποίος έχει ταξιδέψει στην Βαρκελώνη με τη μητέρα του για να παρευρεθούν σε έναν γάμο.

Τη στιγμή της επίθεσης το αγοράκι χωρίστηκε από τη μαμά του, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Έκτοτε, τα ίχνη του έχουν χαθεί και οι συγγενείς του απευθύνουν απελπισμένη έκκληση μέσω των social media για τον εντοπισμό του.

Ο πατέρας του αγοριού, ο Andrew Cadman από το Σίδνεϊ, ταξιδεύει αυτήν την ώρα στη Βαρκελώνη για να βοηθήσει στην αναζήτηση του γιου του

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.