ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Παγωμένη σοκολάτα

pagomeni-sokolata

 

Υλικά

 30 γρ. σοκολάτα σε σκόνη (2 κουτ. σούπας)
 5 παγάκια
 120 ml γάλα φρέσκο πλήρες

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο mixer ή στο multi τη σκόνη της σοκολάτας μαζί με το γάλα μέχρι να διαλυθεί η σοκολάτα. Σερβίρουμε σε μεγάλο ποτήρι όπου έχουμε βάλει τον πάγο.

Πηγή: i-food.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.