LIFESTYLE

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέρασαν δύο μήνες»

Πιο σοφή μετά την επέμβαση δηλώνει η Μαρία Μενούνος

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια υποβλήθηκε σε επτάωρη επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι και όπως δηλώνει «Μου φαίνεται τελείως σουρεαλιστικό να κοιτώ τις φωτογραφίες και τα βίντεο».

Δύο μήνες πέρασαν από την επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι της και η Μαρία Μενούνος φαίνεται να είναι πιο δυνατή και αισιόδοξη από ποτέ. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέρασαν δύο μήνες από την επέμβασή μου», γράφει στο λογαριασμό της στο Instagram η Αμερικανίδα ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια, και συμπληρώνει: «μου φαίνεται τελείως σουρεαλιστικό να κοιτώ τις φωτογραφίες και τα βίντεο».

Η 39χρονη παρουσιάστρια διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο τον Φεβρουάριο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του όγκου, η οποία διήρκησε 7,5 ώρες.

«Κοιτώ αυτή τη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε δύο ημέρες μετά την επέμβαση. Αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για τους θεράποντες ιατρούς μου και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ήταν μια εμπειρία που με προσγείωσε στην πραγματικότητα», γράφει η Ελληνοαμερικανίδα και δίνει μια συμβουλή στον κόσμο που την ακολουθεί στο Instagram: «Να ακούτε το σώμα σας και να επεμβαίνετε αμέσως. Εγώ προσωπικά σκοπεύω να αλλάξω πολλά πράγματα στη ζωή μου τώρα που είμαι πιο σοφή. Το πρώτο πράγμα είναι να βοηθήσω εκείνους που περνάνε παρόμοιες καταστάσεις με μένα».

Η Μαρία Μενούνος εξομολογείται ότι ποτέ άλλοτε δεν ένιωσε πιο ελεύθερη και ενθουσιασμένη με τη ζωή. «Πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω το θεό, την οικογένειά μου, τους φίλους και συναδέλφους μου που με πλημμύρισαν με αγάπη και συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη στιγμή». Στη φωτογραφία η Μενούνος έχει στην αγκαλιά την Whinnie, μια σκυλίτσα θεραπευτικής επαφής με την οποία έχουν γίνει αχώριστες.

Δείτε την ανάρτησή της:

menounos2

Η ίδια διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο, σε μέγεθος μπάλας του γκολφ. Όπως περιέγραψε στο περιοδικό People, το Φεβρουάριο, άρχισε να αισθάνεται τα πρώτα συμπτώματα. Ζαλιζόταν, είχε πονοκεφάλους και κάποιος φορές δυσκολευόταν να διαβάσει και το auto cue.

Η μαγνητική αποκάλυψε ότι είχε μηνιγγίωμα το οποίο πίεζε τα νεύρα του προσώπου της.

«Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε νόμιζα ότι είχα πάθει μια μόλυνση στο αυτί κι έτσι πήγα στο γιατρό. Εκείνος με διαβεβαίωσε ότι δεν έχω τίποτα στα αυτιά και με ρώτησε αν αισθάνομαι κάποιες άλλες ενοχλήσεις. Η αλήθεια είναι ότι εκείνο το διάστημα οι πονοκέφαλοι είχαν γίνει πιο συχνοί, είχαν αυξηθεί οι φορές που έκανα σαρδάμ στην κάμερα και, μερικές φορές, δυσκολευόμουν να διαβάσω την οθόνη με τη σκαλέτα. Η πρώτη μου σκέψη, αφού αναλύσαμε τα συμπτώματα ήταν ότι μπορεί να είχα προσβληθεί από όγκο στον εγκέφαλο, όπως και η μητέρα μου. Ο γιατρός με παρέπεμψε να κάνω εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας», δήλωσε στο αμερικανικό People.

Όπως λέει η ίδια, δεν έκλαψε, γέλασε, και θεώρησε απίστευτα σουρεαλιστικό ότι διαγνώστηκε με όγκο, την ώρα που και η μητέρα της έδινε τη δική της μάχη.

Με τη βοήθεια του αρραβωνιαστικού της, Keven Undergaro, επισκέφθηκε νευροχειρουργό και υποβλήθηκε σε επτάωρη επέμβαση την ημέρα των γενεθλίων της, στα 39 της χρόνια.

Anyone who knows me well knows that @officialslystallone Rocky movies mean so much to me. This quote has gotten me through my darkest hours. This video was taken just after I got out of 7.5 hours of brain surgery. I couldn't see bc the nerves dr black worked around got a little affected so just out of surgery my eyes were flickering and everyone was crying and this was my response. Truly it ain't about how hard you hit... Ps here's the full quote as I hope it can inspire you: Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Sylvester Stallone, Rocky Balboa Fun fact: I asked for gonna fly now as my theme music going into surgery! @peopleewnetwork Happy birthday @officialslystallone

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria menounos (@mariamenounos) στις

Το 99,9% του όγκου αφαιρέθηκε, οι γιατροί ωστόσο θεωρούν ότι υπάρχουν 6-7% πιθανότητες να επανεμφανιστεί. Η Μαρία Μενούνος βγήκε μετά από εξαήμερη νοσηλεία και περνάει χρόνο με τη μητέρα της, η οποία παλεύει με τον καρκίνο. Η Μαρία είχε ανεβάσει μια φωτογραφία μαζί της στο instagram γράφοντας χαρακτηριστικά για τον αγώνα που δίνει:

«Πρώτα θέλω να πω ευχαριστώ για τις ευχές, τις προσευχές και την υποστήριξη. Ήταν μια τρελή στιγμή, για εμάς εδώ στο σπίτι μας. Θέλω να ξέρετε όλοι ότι είμαι εντάξει! Σοβαρά, επανέρχομαι δυναμικά και πολύ σύντομα θα είμαι σαν καινούργια! Ευτυχώς δεν χρειάζομαι περαιτέρω παρακολούθηση αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τη μητέρα μου. Οπότε σας παρακαλώ, συνεχίστε να την σκέφτεστε στις προσευχές σας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.