ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιος/α είναι ο/η πλέον κατάλληλος/η για να ηγηθεί ενός νέου φορέα στην Κεντροαριστερά; - Νέα ψηφοφορία από το Matrix24.gr

Matrix24.gr / Ψηφοφορία

Πλέον κατάλληλος/η για να ηγηθεί ενός νέου φορέα στην Κεντροαριστερά είναι
Loading ... Loading ...

42 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΟΥΡΣΑΣ…!!!!!
    Στην δημοσκόπηση απο τις 6 Αυγούστου εως σήμερα 24/8 και ωρα 14:00 μμ κατάφερε να συγκεντρώσει 215 ψήφους, ποσοστό 4%.
    Σήμερα απο 14:00μμ εως 16:00μμ έφτασε τους 843 ψήφους και ποσοστό 15%….!!!!!
    Και απο 16:00 μμ εως 16: 46μμ τους 1430 ψήφους και ποσοστό 23%….!!!!!
    Στον επόμενο τόνο η μέτρηση θα ειναι……!!!!

  2. Tom Roros 6:22 22/08/2017

    Θαυμαζω καποιους που θεωρουν οτι η κυρια Διαμαντοπουλου δεν εχει καμια σχεση με το
    παλαιοκομματικο συστημα. Βλεπουμε και το κομμα που κυβερνα, που δεν ειχε καμια σχεση με τον παλαιοκομματισμο….τον εχει ξεπερασει….!!

    • diogenis 23:58 22/08/2017

      Θαυμάζω τους ιθαγενείς του Γαπ κ της Φώφης που νομίζουν ακόμα ότι μετράνε

    • Αντιλαμβάνομαι οτι είστε της λογικής, να ψωφήσει η κατσίκα του γείτονα γιατί ειναι καλύτερη απο την δική μας.
      Θα σας πρότεινα, αντί να κατηγορείτε τους άλλους να προσπαθήστε να αναδείξετε τις αρετές και τις ικανότητες του προσώπου που υποστηρίζετε.
      Δεν θα ηταν λαθος, η αξιολόγηση των βιογραφικών τους, οπως και των πεπραγμένων στα πεδία ευθυνης τους.
      Που ξέρετε ισως με πείσετε να σας ακολουθήσω και προσωπικά.
      Εννοείται οτι στην αξιολόγηση, η κληρονομικότητα παίζει ρόλο μονο στην ιατρική……:)

  3. Τεράστια η προσπάθεια των μηχανισμών για να ανεβάσουν συγκεκριμένα ονόματα ψηλότερα στο γκάλοπ που διεξάγεται, μετά το πατατράκ που έπαθαν απο την προτίμηση που έδειξε ο απλός κόσμος στο ονομα της Α. Διαμαντοπούλου. Το αξιοπερίεργο μάλιστα ειναι οτι, για να ανεβάσουν συγκεκριμένο πρόσωπο, εχει πάρει 300 περίπου συνεχόμενους ψήφους και οι υπόλοιποι περίπου τίποτα……!!!
    Το 39% της Διαμαντοπούλου πόνεσε και ενόχλησε πολλούς. Απο χθες γίνεται μάχη για να την πετσοκόψουν. Βλέπετε οι αξίες, τα εθνικά κεφάλαια και οι άριστοι ενοχλούν τις μετριότητες……)

    • Γράφετε για την »προτίμηση που έδειξε ο απλός κόσμος στο όνομα της Α. Διαμαντοπούλου». Ποια προτίμηση κ. Kokolaki και ποιος απλός κόσμος; Προϊόν καθαρά μηχανισμών ήταν αυτή η δήθεν ξαφνική προτίμηση γιαυτό και μετά τις πρώτες μια – δυο μέρες (κι αφού δημιούργησε τις επιδιωκόμενες εντυπώσεις) κόλλησε στην συνέχεια, εκτός αν μετανόησε ο υπόλοιπος»απλός κόσμος»… Τρέχει και άλλη παρόμοια δημοσκόπηση του athensvoice.gr, όπου »ο απλός κόσμος…» καθόλου δεν δείχνει να την προτιμά. Για να μην καταλαβαίνουμε και να μην λέμε ότι θέλουμε, δηλαδή.

      • Καλό απόγευμα κ. Δελη,
        Φαντάζομαι λόγω της απάντησης σας, σίγουρα δεν θα γνωρίζεται οτι, το matrix συγκεκριμένα δεν ειναι καθόλου φιλικό προς την κυ Διαμαντοπούλου. Για επιβεβαίωση θα μπορούσατε να ανατρέξετε σε παλαιότερες δημοσιεύσεις σχετικά. Να είστε σίγουρος οτι matrix ειναι φίλο προσκείμενο σε άλλο πρόσωπο καμία σχέση με την ΑΔ. Για να γνωρίζουμε τι λέμε. Όσο για για τις υπόλοιπες μετρήσεις που αναφέρεται οτι τρέχουν, εχω απαντήσει ηδη στο προηγούμενο σχόλιο……και θα ακολουθήσουν και άλλεεεεεssssss……!!!!!
        Σε καθε περίπτωση σας εύχομαι καλή συνεχεια σε οτι κάνετε.

        • Όταν αναφέρθηκα σε μηχανισμούς κ. Κοκολάκη δεν εννοούσα το matrix24.gr αλλά μηχανισμούς υποστήριξης της κ. Διαμαντοπούλου άλλωστε το ίδιο συνέβη εμφανώς και με τον κ. Ανδρουλάκη. Δοκιμάζουν τα επιτελεία τις δυνάμεις τους πράγμα βέβαια όχι ασύνηθες αλλά η ΕΙΔΗΣΗ εδώ είναι ότι ενώ υπήρξαν και άλλες παρόμοιες δημοσκοπήσεις, αυτοί οι δύο τουλάχιστον (οι προαναφερόμενοι), το κάνουν (δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους) για πρώτη φορά. Καλή συνέχεια και σε σας επίσης σε ότι κάνετε και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

        • Δεν εννοούσα το matrix24.gr όταν έγραψα για μηχανισμούς κ. Κοκολάκη αλλά για κάποιους άλλους που εδώ για πρώτη φορά δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους (και είναι τουλάχιστον δύο)… Δεν έχει όμως σημασία. Καλό απόγευμα, καλή συνέχεια επίσης σε ότι κάνετε και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

          • Κύριε Δελή καλημέρα,
            Μπήκα στο athensvoice οπως μου προτείνατε και προχθές και χθες. Αυτό πού παρατηρώ ειναι οτι, η κυ Διαμαντοπούλου προηγείται σταθερά και σε αυτο το γκάλοπ….!!!

      • Για δείτε καλύτερα την Athens Voice. Μάλλον κάτι σας ξέφυγε

        • Κ. Κοκολάκη και κ. Ανδρέου την ημέρα και την ώρα που γράφω τα παραπάνω η κ. Διαμαντοπούλου είχε 5-6%. Όπως όμως οδηγηθήκατε (μετά την σημείωση μου) εσείς στην »Athens Voice» και πιθανότατα ψηφίσατε οδηγήθηκαν και ορισμένοι από τους 1000+ που την ψήφισαν εδώ και παρακολουθούν τα σχόλια και την επιτυχία ή όχι του »εγχειρήματος» τους , που δεν είναι δα και »έγκλημα» αλλά απλά προσπάθεια να επηρέασουν (άντε δεν γράφω να επιβάλλουν) συγκεκριμένα πρόσωπα. Τα ποσοστά που αναφέρεστε λοιπόν άλλαξαν απότομα και δυσανάλογα και οι μηχανισμοί στους οποίους αναφέρομαι (καθώς μπόρεσαν εν μέρει καλυφθούν αλλά και να επαυξήσουν την όλη ενέργεια) τελικά σίγουρα θα με ευγνωμονούν… ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ λοιπόν…, ο συνολικός σχολιασμός, θα έπρεπε να μιλήσω αρκετά αργότερα. Η κ. Διαμαντοπούλου πάντως για την ώρα είναι »φύσει και θέσει» εκτός ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ που προχωράει ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ άρα και ΕΚΤΟΣ »νυμφώνος», επίσης ο κ. Ανδρουλάκης αν τελικά αποφασίσει είναι υποψήφιος παρακάμπτει- αμφισβητεί την υποψηφιότητα της προέδρου του κόμματός του… (κι αυτά επειδή είναι η σαφής πραγματικότητα, δεν διορθώνονται εύκολα κι είναι και »κομμάτι» δύσκολο να τα αλλάξουν οι διάφοροι μηχανισμοί…). Σας εύχομαι καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

          • Καλο απόγευμα κ. Δελή,
            Στο τελευταίο σας σχόλιο αναφέρεστε σε διάφορες γενικότητες, οι οποιες απο οτι φαίνεται ειναι μονόπλευρες.
            Πρώτα απο ολα να σας ενημερώσω οτι το ποσοστό που εχει τώρα η κυ Διαμαντοπουλου, ειναι το ιδιο απο την πρώτη στιγμή που μου προτείνατε να επισκεφτώ την δημοσκόπηση στο Athens voice και δεν εχει αλλάξει απο τότε.
            Αντιλαμβάνομαι απο τα όσα αναφέρετε οτι, εμεις ψηφίσαμε την κυ Διαμαντοπούλου μετά την ενημέρωση σας και ανέβηκε κάποιες μονάδες στο γκάλοπ του athens voice και πλέον έρχεται πρώτη. Εσείς και οι φιλοι σας ψηφίσετε κάποιον υποψήφιο στο γκάλοπ που γίνεται στο matrix για να τον ανεβάσετε απο τον πυθμένα της δημοσκόπησης?
            Πόσο διάστημα θα χρειαστεί ακόμη να μείνει ανοικτή η δημοσκόπηση για να πλησιάσουν ορισμένα πρόσωπα την κυ Διαμαντοπουλου?

            Όσο για τους μηχανισμούς που αναφέρετε:
            Μου ειναι δύσκολο να πιστέψω οτι η κυ Διαμαντοπούλου η οποία εχει αποχωρήσει απο την ενεργή πολιτική απο το 2012, εχει ισχυρότερους μηχανισμούς απο τον κ. Παπανδρέου (τ. πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πρόεδρο κόμματος, σοσιαλιστικής, γιό του Ανδρέα Παπανδρέου κτλ), την κυ Γεννηματά (πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, της δημοκρατικής συμπαράταξης και κόρη του Γεννηματά), τον κ. Θεοδωράκη ( δημοσιογραφο, προεδρο κόμματος), τον κ. Βενιζέλο (βουλευτή τ. Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ) τον κ. Ανδρουλάκη ( ευρωβουλευτή, τ. γραμματέα κτλ) τον κ. Καμίνη ( δήμαρχο Αθηναίων, με τόσους αντιδημάρχους συμβούλους δημοτικούς υπαλλήλους κτλ.)
            ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στην κυ Διαμαντοπούλου που καταφέρνει και κερδίζει τόσα δυνατά ονόματα και συστήματα…..!!!!!
            Σε αυτό ομως που με μεγαλη ειλικρίνεια θα ηθελα να σας απαντήσω ειναι οτι, νιώθω πολύ χαρούμενος που η κυ. Διαμαντοπούλου ειναι «φύσει και θέσει » εκτος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ οπως πολυ εύστοχα αναφέρετε.
            Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να υποστηρίξω την κυ Διαμαντοπούλου στα πλαίσια ενός παλαιοκομματικού συστήματος. Θα με ενδιέφερε ομως να την υποστηρίξω σε ενα ΝΕΟ φρέσκο φορέα χωρίς αγκυλώσεις και βαρίδια με βαση την νέα εποχη που διανύουμε. Πιστευω οτι το ιδανικότερο για την χωρα μας θα ηταν να γινει ένας νέος φορέας στο χώρο του κέντρου και να μαζευτούν οι άριστοι που εχουν διαπρέψει στον τομέα ευθυνης τους στο παρελθόν σε συνδιασμό με την φρεσκάδα της νέας γενιάς.
            κ. Δελή ανταλλάξαμε τόσα σχόλια μεταξύ μας και ακόμη δεν σας ρώτησα, εσείς ποιον υποστηρίζετε?

  4. Γιώργος 15:18 10/08/2017

    Οι σοβαροί πολιτικοί δεν έχουν ανάγκη τα λιβάνια των εξαπτέρυγων . Αν έχουν κότσια κατεβαίνουν υποψήφιοι -ες.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.