ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιος/α είναι ο/η πλέον κατάλληλος/η για να ηγηθεί ενός νέου φορέα στην Κεντροαριστερά; - Νέα ψηφοφορία από το Matrix24.gr

Matrix24.gr / Ψηφοφορία

Πλέον κατάλληλος/η για να ηγηθεί ενός νέου φορέα στην Κεντροαριστερά είναι
Loading ... Loading ...

42 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. diogenis 9:37 09/08/2017

    Το κόμμα η Άννα δεν το κανε γιατί ένας κύριος ραγκουσης, παιδί του Γαπ, αποφάσισε αλλιώς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μέτρα η Άννα.

  2. KT 9:27 09/08/2017

    H Διαμαντοπούλου δεν κατάφεραι να δημιουργήσει κόμμα γιατί η κίνησή της δεν είχε ρεύμα! Πως είναι δυνατόν ξαφνικά οι πολίτες του κεντροαριστερού χώρου να την ψηφίζουν για αρχηγό???? Δεν την ενέκριναν ως επικεφαλής κάποιου ρεύματος που εκπροσωπεί δήθεν το καινούργιο την εγκρίνουν ως αρχηγό με 39%??? Εκτός αν είναι φάρσα και ανέκδοτο!!!!!

    • Ξύπνησε ο κόσμος παιδιά. Ούτε γαπ ούτε Φώφη ούτε παλαιοντολογια. Η Άννα ως πρόσωπο υπερέχει.

  3. Τα όποια αποτελέσματα σε μια δημοσκόπηση στο internet είναι πάντα εντελώς αστάθμιστα. Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ το φοβερό ενδιαφέρον και Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, 2500 ψήφοι σε δύο μέρες !!!

  4. Μαρίνα 18:45 08/08/2017

    Μόνο αν συμμετέχουν οι τόσο ικανοί άνθρωποι από το Ποτάμι που κατάφερε να ασχολήθούν με την πολιτική ο Σταύρος Θεοδωράκης θα έχει νόημα μία νέα προσπάθεια. Αλλιώς θα είναι μία από τα ίδια.

  5. ΗΛΙΑΣ 15:26 08/08/2017

    H «παγίδα» της δημοσκόπησης είναι ο «νέος φορέας της κεντροαριστεράς»………………. Πολύ πονηρά μπήκε έτσι……………….

  6. Χάχα. Τους γλέντα η Άννα

  7. Λ.Σ 13:40 08/08/2017

    Θαυμα.θαυμα!Οι αναρτησεις της Α.Δ στο fb, με το ζορι συγκεντρωνουν 27 likes και δω βλεπω να σαρωνει με 384 (48’/’)!!!

  8. Χάχα τους γλέντα η ζωή Άννα

  9. ΧΑΧΑΧΑ. Ε ρε τους γλέντα η Άννα μέσα στο σπίτι τους.

  10. ΧΑΧΑΧΑ. Ε ρε τους γλέντα η Άννα μέσα στο σπίτι τους. Χάχα

  11. Αυγουστιάτικα και η Άννα Διαμαντοπούλου ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ που βρισκόταν σε άλλες παρόμοιες δημοσκοπήσεις, ξαφνικά βγαίνει μπροστά. Δεν σχολιάζω άλλο…

    • Ξυδακι μεγάλε. Ο κόσμος δεν μασάει το κουτόχορτο του πρωτοπαπά και του Λαλιώτη που σας ταΐζουν.

      • Δεν έχω προσωπικό πρόβλημα αγαπητή. Καλύτερα λοιπόν κοιτάξτε καλύτερα πόσο εύκολα και με τι πείθεστε εσείς. Η μεθόδευση είναι φανερή, ΜΠΑΜ κάνει κι εσείς μοιράζετε ξυδάκι… Νέος φορέα της Κεντροαριστεράς (που είναι η δεδηλωμένη προτίμηση διαφόρων) αναφέρει η δημοσκόπηση – παρακάμπτει λίαν ευκόλως δηλαδή την ΥΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ στην οποία η κ. Διαμαντοπούλου μάλιστα με πρόσφατες δηλώσεις της αρνείται να συμμετέχει, δείτε και καμιά προηγούμενη πρόσφατη δημοσκόπηση επί του θέματος (όπου η κ. Διαμαντοπούλου ουδέποτε ξεπέρασε το 5%) και μετά ξαναμιλάμε.

  12. Μπράβο στους πολίτες που δείχνουν ανακλαστικά και στηρίζουν ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία και όχι τριτοκοσμικους ρεμπελους της διεθνούς

  13. Είναι σαφές ότι ο κόσμος θέλει αλλαγή παραδείγματος. Αποτυχημένοι γαπικοι, ελάχιστοι φωφικοι και άλλοι μίζεροι ας το πάρουν χαμπάρι. Τετελεσται.

  14. Η Διαμαντοπούλου είναι διασπαστικό στοιχείο και ο Παπανδρέου ενωτικός και παρασάγγες απέχει η άξια και ηθική, αποτελεσματική προσωπικότητα του, η διεθνώς αναγνωρισμένη!
    Η παράνοια του κόσμου, έπεσε στην παγίδα που του έστησαν οι Καραμανλικοί πολιτικοί καταστροφείς, παρεούλα με τους Συριζαλήτες!
    Ο Παπανδρέου υπήρξε και υπουργός Παιδείας, ο δε νόμος, ( π.χ. για την παιδεία) φέρει παραδοσιακά το όνομα του υπουργού που τον επεξεργάζεται και όχι αυτού που συνέβαλλε αποτελεσματικά για την υλοποίηση του!
    Ποιοί ακολουθούν την Αννούλα;;; Ποιό είναι το επιτελείο της;;;
    Γνωρίζετε οτι την γυροφέρνει ο Βενιζέλος, ο ανηθικότερος πολιτικά, αυτός που κατέστρεψε το ΠΑΣΟΚ και κατήγγειλε τον Παπανδρέου για διασπαστή, ο αρχιδιασπαστής Β.Β., επειδή δεν ανεχόταν (ο Παπ.) την αυθαίρετη δεξιά στροφή του Β.Β. χωρίς την έγκριση της βάσης, ώστε να συνεργαστεί πάλι με το πρώτο
    κόμμα που πιθανολογείται η ΝΔ, μαζί με πρόθυμους γι’ αυτό … συμμάχους!
    Όσο για την πολιτική γελοιότητα οτι δεν ψηφίζω μια παράταξη με αξιόλογα στελέχη, διεθνώς αναγνωρισμένα και ικανά , επειδή συνυπάρχουν με διάφορα στελέχη που απλά … δεν συμπαθούν!!!

    • diogenis 12:24 08/08/2017

      Πάρτε το χαμπάρι γαπικοι. Η αυτοκρατορία της οικογενειοκρατιας τελείωσε.

    • Η εμπάθειά σου δείχνει αμηχανία και έλλειψη επιχειρημάτων. Το 1977 σε συνέδριο στο Τορόντο ένας μεγάλος μαθηματικός (John Adams) μου είπε: You must know that 1st class people elect or prefer always 1st class people. But 2nd class people elect 5th class people. Μιλάτε λοιπόν με εμπάθεια για μία πολιτικό, που αναγνωρίζεται διεθνώς ως μία αδιαφιλονίκητη προσωπικότητα. Λυπάμαι.

  15. Πιστεύω ότι θα είναι ικανός να ηγηθεί του…»κεντροαριστεροδεξιομπρόσπισω» νέου φορείου (όχι φορέα) ο πιο ικανός ψεύτης και απατεώνας ή το πιο δυναμικό λαμόγιο απ΄όλη τη σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα που μαζεύτηκε εκεί πέρα και ανταγωνίζεται τη θέση (και σιγά τη θέση δηλαδή!!!). Να δούμε θα ξαναπέσει ο λαός στη λούμπα; Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί θα αποκαλύψει το πόσο θα χτυπήσει το …»ηλιθιόμετρο»!!!

  16. diogenis 18:50 07/08/2017

    Τι έγινε ρε παιδιά δεν τραβάνε τα βαριά χαρτιά του σοσιαλισμού Φώφη και Γαπ??

  17. Με το έτσι θέλω Διαμαντοπούλου ! Με αυτή την πλάτη να κοιμόσαστε !
    Δεν θα την περάσετε ο,τι και να κάνετε !

  18. Takis 15:17 07/08/2017

    κ. Φελέκη υπάρχει κάποιος λόγος που δεν συμπεριλάβατε στην «ψηφοφορία» το Γιάννη Ραγκούση?
    Δεν το περίμενα από το matrix24…κρίμα.

    • Θα είναι και ο Ταγκούσης υποψήφιος; Ε, ρε γλέντια. Τότε να βάλει και κείνος ο κοντός ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος. Νομίζω είχε ξαναβάλει. Να βάλει και ο Σκανδαλίδης, ο Λαλιώτης που επανέκαμψε, ο Μανιάτης, ο Γερουλάνος, η Καϊλή, ο Σαχινίδης, ο Λοβέρδος, ο Καρχιμάκης. Όλοι. Να είναι περισσότεροι οι υποψήφιοι από τους εκλέκτορες.

  19. Είναι προφανές ότι ο κόσμος θέλει σύγχρονη ευρωπαική σοσιαλδημοκρατία και όχι Λαλιώτη και πρωτόπαπα.

  20. Η πιο σοβαρή περίπτωση για μία σύγχρονη ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία είναι η Διαμαντοπουλου. Εκτός αν θέλετε τον πρωτοπαπα…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.