Neo

Πρόεδρος στη ΔΗΣΥ θέλει να γίνει ο Καμίνης

Την απόφαση να κατέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή διεκδικώντας μάλιστα και κεντρικό πολιτικό ρόλο σε αυτήν, λαμβάνει ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης.
Ο δήμαρχος της Αθήνας αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα, κόντρα στη Φώφη Γεννηματά, για να τεθεί επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και την απόφασή του αυτή αναμένεται να την ανακοινώσει συντόμως με επίσημη δήλωση.
Συνεργάτες του κ. Καμίνη επιβεβαιώνουν ότι ο δήμαρχος Αθηναίων ενδιαφέρεται για τη διεύρυνση του χώρου της κεντροαριστεράς και δεν διαψεύδουν ότι είναι έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα για να διεκδικήσει την προεδρία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Ο Γιώργος Καμίνης αναμένεται να συνομιλήσει με τη Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να ενημερώσει την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι η πιθανή υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΔΗΣΥ δεν επηρεάζει τα καθήκοντα του Γιώργου Καμίνη ως δημάρχου Αθηναίων, θέλοντας να σταματήσουν εν τη γενέσει της πιθανή κριτική.

Οι συνεργάτες του δημάρχου σημειώνουν ότι για να κατέλθει ως υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο κ. Καμίνης θέτει τρεις προϋποθέσεις:
- Να υπάρχει διαφάνεια,
- να ακολουθηθούν ανοιχτές διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου και
- να μην τεθούν ασφυκτικές προθεσμίες.

Όπως είναι γνωστό η εκλογή αρχηγού στη Δημοκρατική Συμπαράταξη θα γίνει από τη βάση τον Οκτώβριο με ανοιχτές διαδικασίες. Πριν από την εκλογή του αρχηγού της Συμπαράταξης από τη βάση, θα προηγηθεί το φθινόπωρο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

6 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. SPARTA. 20:18 09/08/2017

  Ό Καμίνης έρχεται σαν σωσίβιο στον πολιτικό απατεώνα Τσίπρα.Ένας πολιτικός της Νέας Τάξης, επίσης άθεος και επίσης φίλος των παράνομων μεταναστών όπως η Νέα Τάξη προστάζει.Μια τραγική πολιτική επιλογή για την Αθήνα από τον Τζέφρυ Μινέικο Παπανδρέου και των Ααρών Αβουρή ήταν ο Καμίνης που κατέστεψε την Αθήνα.Ντρέπομαι που την αρχαιότερη πόλη του κόσμου, πολιτικοί προδότες όπως ο Τσίπρας, ο Καμμένος, ο Σαμαράς, ο Καμίνης ο Τζέφρυ Μινέικο και ο Ααρών Αβουρής την κατάντησαν χωνευτήρι λαθρομεταναστών.Είμαι από αυτούς που μουντζώνονται και κατάλαβαν έστω και αργά ότι όλοι αυτοί από Ν.Δ. και κλεφτοπασόκ που ψήφιζα τόσα χρόνια, νοιάζονται για τους παράνομους αλλοδαπούς και χέστηκαν για όλους εμάς.Για αυτό και μιά μεγάλη μερίδα του κόσμου όπου τους βρίσκει πολιτικά θα τους γα..ει.

  • όλοι αυτοί από Ν.Δ. και κλεφτοπασόκ που ψήφιζα τόσα χρόνια,
   ….XAXAXAXAXA . . . .ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ? ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΑΣΑ ?
   ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΜΑΣΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΣΟΥ . . . ΚΟΨΟΛΑΙΜΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ , ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΑΚΟΜΑ . . . ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ?

   • SPARTA. 19:54 14/08/2017

    Ρε μαλ..α αρχ…ι της αριστερας μιλας εσυ μια πουτ..α των τοκογλυφων που εισαι στημενη στα τεσσερα για να σου πεταξουν κανενα δανεικο μουν…ο.Μπουρδελο ειναι αυτο απο το οποιο ξεπηδησες εσυ φασιστα, χαφιε, μουνο…ο.Για να τελειωνουμε παρε μου μια π..α, μονο για αυτο αξιζεις.PARTAAA στην μαπα ψωλ..ουρη και η κρεμα δωρο.Σε γαμ..α για αποψε μια χαρα αδερφαρα.PARTAAA στην κωλ..α σου αρχ…ι, γα.ω την αριστερα σου.

 2. freeman 12:58 08/08/2017

  O ΦΥΣΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ Ελλάδα είναι ο ΑΠΟ 2006 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ .
  Η Σοσιαλιστική Διεθνής είναι μια διεθνής οργάνωση στην οποία συμμετέχουν σοσιαλιστικά, εργατικά και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα από ολόκληρο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1951 ως συνέχεια της Διεθνούς των Εργατικών και Σοσιαλιστικών Κομμάτων, η οποία αποτελούσε μετεξέλιξη της Β΄ Διεθνούς που υπήρχε από το 1889 και είχε σημαντική διεθνή πολιτική δράση μέχρι τα χρόνια του μεσοπολέμου.
  Η Σοσιαλιστική Διεθνής (Σ.Δ.) έχει 159 μέλη από τα οποία 102 είναι εθνικά κόμματα με πλήρες status, 30 είναι εθνικά κόμματα με συμβουλευτικό status, και 14 είναι εθνικά κόμματα με status παρατηρητή. Στη Σ.Δ. συμμετέχουν επίσης τρεις συνδεδεμένες οργανώσεις (Σοσιαλιστική Εκπαιδευτική Διεθνής, Σοσιαλιστική Διεθνής Νεολαία, Σοσιαλιστική Διεθνής Γυναικών) και 10 ανεξάρτητες διεθνείς οργανώσεις (όπως το Διεθνές Συνδικάτο Εκπαιδευτικών και το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα). 58 από τα εθνικά κόμματα μέλη της Σ.Δ μετέχουν στην κυβέρνηση, είτε αυτόνομα, είτε ως μέλη κυβερνητικών συνασπισμών.
  Μέλη της Σ.Δ. είναι εργατικά, σοσιαλιστικά, και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα. Ο ρόλος αυτών των κομμάτων είναι αισθητός σε όλες τις ηπείρο
  Επί Στο ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ : ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ? Η Προδοτολογική -συνομωσιολογική παραμύθα ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ : ΦΥΣΙΚΑ ο Ηθικός ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ του φόνου είναι Ο Ελληνομερικανοεβραίος (από μάνα) Γ.Παπανδρέου και ως φυσικό αυτουργό χρησιμοποίησε έναν πράκτορα του ΔΝΤ τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  ΠΑΝΩ σε αυτήν την παραμύθα, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΗΣ Ιστορίας και ΚΑΜΕΝΟΙ – ΤΣΙΠΡΕΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΙ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ- ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΣΟΚΟΔΕΛΦΙΝΟΙ-ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΕΧΤΙΣΑΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ , ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ η ΔΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΞΕΠΛΕΝΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑΣ Πολιτικής 2004-2009 .
  ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ Γεωργίου από Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και Παγκόσμια Επιστημονική Κοινότητα ,ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ Γ.Παπανδρέου . ΧΩΡΙΣ έγκλημα(νόθευση στατιστικών) και φυσικό αυτουργό (Γεωργίου) ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ( Γ.Παπανδρέου) .
  Μια, μετά από 8χρόνια ΑΘΩΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, του ΔΙΝΕΙ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ στην εκλογή αρχηγού στην ΔΗ.ΣΥ . . .ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , στηριζόμενος στην απόφαση Ευρωπαικού Δικαστηρίου , ΝΑ ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ Καραμανλή-Πάκη-Παπαθανασίου-Αλογοσκούφη-Δούκα. Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.

 3. freeman 14:19 07/08/2017

  Χωρίς την Διορατικότητα-Διεθνή Πληροφόρηση-Αυτοθυσία Γιώργου Παπανδρέου το 2010 η Ελλάδα θα είχε διαλυθεί με αναπόφευκτο Εμφύλιο Πόλεμο .
  ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ο ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ Global Γ.Παπανδρέου .
  Mε τον Γεωργίου ΔΕΝ θα ασχολείτο η Ελληνική ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ-ΚΑΜΕΝΗ Κοινωνία & Δικαιοσύνη ,ΑΝ ΔΕΝ ήταν ο ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ-ΑΝΤΙΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ, στην οποία ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ, ΔΕΞΙΑ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΠΑΚΗΣ-ΚΑΜΕΝΟΣ , ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΎΛΟΥ-ΚΚΕ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ , ΛΕΒΕΝΤΗΣ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΜΙΝΤΙΑΚΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ . Στο ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ : ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ? Η Προδοτολογική -συνομωσιολογική παραμύθα ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ : ΦΥΣΙΚΑ ο Ηθικός ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ του φόνου είναι Ο Ελληνομερικανοεβραίος (από μάνα) Γ.Παπανδρέου και ως φυσικό αυτουργό χρησιμοποίησε έναν πράκτορα του ΔΝΤ τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ . ΑΝ Η ΠΡΟΔΟΤΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ επιβεβαιωνόταν και με μια Δικαστική απόφαση , τότε Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΟΧΟΣ . ΠΑΝΩ σε αυτήν την παραμύθα, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΗΣ Ιστορίας και ΚΑΜΕΝΟΙ – ΤΣΙΠΡΕΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΙ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ- ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΣΟΚΟΔΕΛΦΙΝΟΙ-ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΕΧΤΙΣΑΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ , ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ η ΔΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΞΕΠΛΕΝΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑΣ Πολιτικής 2004-2009 . ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ Γεωργίου από Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και Παγκόσμια Επιστημονική Κοινότητα ,ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ Γ.Παπανδρέου . ΧΩΡΙΣ έγκλημα(νόθευση στατιστικών) και φυσικό αυτουργό (Γεωργίου) ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ( Γ.Παπανδρέου) . Μια, μετά από 8χρόνια ΑΘΩΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, του ΔΙΝΕΙ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ στην εκλογή αρχηγού στην ΔΗ.ΣΥ . . .ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , στηριζόμενος στην απόφαση Ευρωπαικού Δικαστηρίου , ΝΑ ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ Καραμανλή-Πάκη-Παπαθανασίου-Αλογοσκούφη-Δούκα. Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ !!!

 4. Ωραίος , θεμιτός και τίμιος πολιτικός ανταγωνισμός με το ενδιαφέρον του Δημάρχου της ΑΘήνας για την αρχηγία της ΔΗ.ΣΥ. Περιμένουμε αν και ποιόν θα προβάλει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών για την ίδια θέση πριν πάρουμε τις αποφάσεις μας , εμείς της Βάσης.
  Εκείνο που ξεχωρίζει μέχρι τώρα είναι η συμβολή μας από κάτω για να χτίσουμε μια παράταξη από την αρχή , αλλά με απαραλβατες ΑΡΧΕΣ αυτήν την φορά .
  Γιώργο σε ευχαριστούμε για τα παραδείγματα και τους συμβολισμούς που καλλιέργησες σε μιά ολόκληρη παράταξη !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.