ΚΟΣΜΟΣ

Νέο βίντεο της διάσημης τραγουδίστριας

Σε απόγνωση η Sinead O'Connor: Δεν αντέχω ούτε 24 ώρες μόνη μου

Λίγες ώρες μετά από το εξιτήριό της από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά από την ψυχολογική κατάρρευσή της την περασμένη εβδομάδα, η Sinead O'Connor δημοσίευσε δύο νέα βίντεο στο Facebook, τα οποία αντανακλούν με τον πιον εύγλωττο τρόπο τις διακυμάνσεις στη διάθεσή της και τις ακραίες αλλαγές που επιφέρει η ψυχική της ασθένεια στη συμπεριφορά της.

Η 50χρονη τραγουδίστρια, της οποίας η συγκλονιστική εξομολόγηση στις 3 Αυγούστου γέμισε ανησυχία τους θαυμαστές της και σόκαρε την μουσική σκηνή της Αμερικής, πόσταρε τα δύο βίντεο σε διάστημα 24 ωρών, αφότου έφυγε από το νοσοκομείο επιστρέφοντας στο μοτέλ στο Νιου Τζέρσι όπου πλέον διαμένει, έχοντας χάσει το σπίτι της.

Στο πρώτο - ιδιαίτερα αισιόδοξο - βίντεο, η τραγουδίστρια εμφανίζεται κεφάτη, ανανεωμένη, και μιλά με ευγνωμοσύνη για την στήριξη των γιατρών και των φίλων της, αποκαλώντας την προηγούμενη εβδομάδα «την πιο όμορφη της ζωής της». Ωστόσο, μόλις οχτώ ώρες αργότερα, η τραγουδίστρια εμφανίζεται σε νέο βίντεο καταρρακωμένη. Όπως λέει η ίδια στους φαν της, αισθάνεται τελείως «κομμάτια» ψυχολογικά και τους ανακοινώνει ότι επιστρέφει άμεσα στο νοσοκομείο, αφού δεν αντέχει ούτε 24 ώρες να βρίσκεται μόνη της στο μέρος που αποκαλεί «σπίτι».

Στο νέο σπαραχτικό της βίντεο, η O'Connor, με τα μάτια της γεμάτα δάκρυα αποκαλεί τον εαυτό της «παλαβή σκρόφα», προτού πει στους θαυμαστές της «ότι είναι απαίσιο να είναι κανείς τόσο τρελός, είναι πραγματικά κάτι πολύ επώδυνο. Με το πρόσωπό της πρησμένο από το κλάμμα, η τραγουδίστρια εξομολογείται ότι αισθάνεται ξανά «τελείως διαλυμένη».

«Πρέπει να ξαναπάω στο νοσοκομείο, είναι πραγματικός εφιάλτης. Είναι ανυπόφορο, γαμ...να ανυπόφορο να ζω χωρίς τα παιδιά μου, τους αγαπημένους μου». Η 50χρονη μιλούσε πάντα πολύ ανοιχτά για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη από νεαρή ηλικία. Στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσε το Σάββατο η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα, ευχαριστώντας την οικογένεια που διαχειρίζεται το μοτέλ όπου διαμένει, μιλώντας για άλλα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και επικρίνοντας τον πρόεδρο Τραμπ.

Αναφέρθηκε επίσης και σε άλλα συναισθηματικά θέματα που πιστεύει ότι απασχολούν άλλους καλλιτέχνες, μεταξύ τους και ο Justin Bieber: «Αφήστε τον να είναι ο εαυτός του. Καλά κάνεις και έχεις μπελάδες. Δεν σου επέτρεψαν να μεγαλώσεις σαν παιδί, γ...α τους».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.