ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...

Δεν ξέρω ποια είναι η σχέση της Άννας Διαμαντοπούλου με τον Γιώργο Καμίνη, πάντως ο δήμαρχος Αθηναίων θα πρέπει να τη μισεί πολύ για να τις κάνει αυτό το χουνέρι: Να ανακοινώσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΔΗΣΥ την επομένη που η επικεφαλής της Ώρας Αποφάσεων δήλωνε σε συνέντευξή της ότι οι διαφορές με το κόμμα της Φώφης Γεννηματά είναι μεγάλες και πως αυτή μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Σταύρο Θεοδωράκη από τον Σεπτέμβριο θα συμπορευθούν.

Η προίκα της Άννας στο γάμο με τον Βαγγέλη και τον Σταύρο υποτίθεται ότι θα ήταν οι "Καμίνηδες", οι άνθρωποι δηλαδή που έχουν ιδέες ίδιες με αυτές της Άννας Διαμαντοπούλου και του δημάρχου Αθηναίων ήγουν σημιτικοί, εκσυγχρονιστές, κεντροφιλελεύθεροι, κοινωνικά στελέχη, επαγγελματίες και επιστήμονες που παραδοσιακά κινούνται δεξιά του ΠΑΣΟΚ και αριστερά της ΝΔ, στον ιδιαίτερο πολιτικό χώρο που δημιουργήθηκε από τη συνεύρεση των ρευμάτων του μητσοτακισμού και του λεωνιδοκυρκισμού.

Ο Καμίνης βγάζει λοιπόν απαγορευτικό στην Διαμαντοπούλου, αφού με την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΔΗΣΥ φιλοδοξεί να εκφράσει αυτός τους "Καμίνηδες". Και να τους εκφράσει όχι σε ένα δεξιόστροφο σχήμα, που στόχο θα έχει την κυβερνητική συνεργασία με τον Μητσοτάκη, αλλά μέσα από την ενδυνάμωση της Κεντροαριστεράς. Η Διαμαντοπούλου είπε το μέλλον μας είναι σ' ένα μικρό σχήμα (Ώρα Αποφάσεων, Ποτάμι και Βενιζέλος) εκτός της ΔΗΣΥ και ο Καμίνης ανταπάντησε "όχι, το μέλλον της Κεντροαριστεράς είναι στην ενίσχυση της ΔΗΣΥ".

Ανεξαρτήτως του πόσα ψάρια τελικά θα πιάσει η υποψηφιότητα Καμίνη το σίγουρο είναι ότι σήμερα και εκ των πραγμάτων ενισχύονται η Φώφη Γεννηματά, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και όσοι άλλοι συνυπάρχουν στο διακομματικό σχήμα της ΔΗΣΥ. Τον Ιανουάριο η Άννα Διαμαντοπούλου ιδρύοντας, μαζί με τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Γιάννη Ραγκούση, την Ώρα Αποφάσεων θέλησε να αποδυναμώσει τη ΔΗΣΥ, το ΠΑΣΟΚ και την Φώφη Γεννηματά. Τότε την παρτίδα την έσωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, όστις ανακοίνωσε την προσχώρηση του Κινήματός του, του ΚΙΔΗΣΟ, στη ΔΗΣΥ. Τώρα, ο καλός Θεός της Φώφης ακούει στο όνομα Καμίνης.

Το ερώτημα είναι γιατί ένα κομματικά έμπειρο και τεχνοκρατικά ικανό στέλεχος, όπως η Διαμαντοπούλου, πέφτει τόσο έξω στις πολιτικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει μην έχοντας αίσθηση του τάϊμινγκ και των δεδομένων της πολιτικής αγοράς; Τώρα το λογικό είναι να σκύψει το κεφάλι και να ανακρούσει πρύμνα περιμένοντας μια άλλη ευκαιρία, η οποία πιθανότατα θα καθυστερήσει πολύ να έρθει -αν έρθει.

Και πάντως δύσκολα θα δεχθεί ο Σταύρος Θεοδωράκης να διαλύσει το Ποτάμι για να δημιουργήσει ένα νέο κόμμα με την Ώρα Αποφάσεων, της οποίας ειρήσθω εν παρόδω η εκλογική απήχηση, δημοσκοπικά, σχεδόν δεν ανιχνεύεται. Όπως είναι δύσκολο να δεχθεί και ο Βενιζέλος να συμμετάσχει σ' ένα κόμμα του τύπου "πιάνω δεν πιάνω το όριο του 3%" και να εγκαταλείψει τον "εθνικό ρόλο", ο οποίος -όπως ο ίδιος λέει- του αρμόζει και για τον οποίον ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα εξασκείται καθημερινά.

Για να επανέλθουμε πάντως στον Καμίνη, το σίγουρο είναι πως ο δήμαρχος Αθηναίων σχεδίαζε καιρό αυτό το βήμα. Ενδεχομένως, θεωρεί πως η στήριξη που θα του παράσχουν οι φίλοι του Κώστα Σημίτη θα είναι σημαντική, ενώ δεν αποκλείεται να πιστεύει πως η ιδιότητα του δημάρχου θα τον καταστήσει περισσότερο ελκυστικό έναντι της Φώφης στους συναδέλφους του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η εκτίμησή του είναι μάλλον λάθος καθώς α) η Γεννηματά διαθέτει, παραδοσιακά, σημαντικά ερείσματα στα αυτοδιοικητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, β) οι σημιτικοί δεν έχουν πλέον τη δύναμη του παρελθόντος, γ) η ομάδα των "58", η οποία είχε πρωταγωνιστήσει πριν τρία χρόνια στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της αριστεράς και της οποίας εκλεκτός είναι ο Καμίνης, έχει περιορισμένη απήχηση στο εκλογικό σώμα που θα αναδείξει τον Πρόεδρο της ΔΗΣΥ και δ) ο Γιώργος Παπανδρέου (σημειωτέον ήταν αυτός που το 2010 είχε υποδείξει τον Γ. Καμίνη για δήμαρχο Αθηναίων), του οποίου το Κίνημα έχει τη μεγαλύτερη, μετά το ΠΑΣΟΚ, δύναμη στη ΔΗΣΥ δεν είναι σίγουρο ότι θα πριμοδοτήσει την υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων.

Και το μεγαλύτερο λάθος του Γ. Καμίνη είναι αν θεωρεί πως αρκεί η ιδιότητα του δημάρχου για να αναδειχθεί -όπως για παράδειγμα ο Ρέντσι στη γειτονική Ιταλία ή συνάδελφοί του σε άλλες χώρες- στην ηγεσία της Κεντροαριστεράς. Χρειάζεται άλλη πρόταση, ελκυστική, με νέες εθνικές προτεραιότητες, παραγωγική ανασυγκρότηση ανάκτηση κυριαρχίας, πολιτική αναδιοργάνωση, πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες και όχι γενικότητες. Χρειάζεται πολιτική και όχι επικοινωνία. Σχέδιο διακυβέρνησης και πρόγραμμα εξουσίας. Και φυσικά, δεν πρέπει να του διαφεύγει ότι οι χαμηλές επιδόσεις του στην καθαριότητα, το φωτισμό και το καθημερινό λειτουργικό πρόσωπο της πρωτεύουσας δεν είναι στοιχεία που ενισχύουν την υποψηφιότητά του.

Βεβαίως, σε κάθε περίπτωση ο Γ. Καμίνης με τη δημοσιότητα που θα απολαύσει η υποψηφιότητά του, ακόμη κι αν δεν εκλεγεί αρχηγός στη ΔΗΣΥ είναι σίγουρο ότι θα εξασφαλίσει, μέσω της Α' Αθηνών, μια θέση στο κοινοβούλιο. Αναμφίβολα είναι κι αυτό ένα ισχυρό κίνητρο και πιθανότατα θα επιχειρήσουν και άλλοι να εκμεταλλευθούν τη δημοσιότητα που προσφέρει η υποψηφιότητα της αρχηγίας για να (επαν)εκλεγούν στις περιφέρειές τους. Ξέρω ήδη δυο τρεις που θα δηλώσουν υποψήφιοι αρχηγοί μόνο και μόνο για να βγουν βουλευτές.

Όπως βεβαίως και η Φώφη Γεννηματά εξέρχεται ενισχυμένη από την εκδήλωση ενδιαφέροντος Καμίνη για την ηγεσία της ΔΗΣΥ. Από "κομμώτρια" και "νοικοκυρά" που την έλεγαν κάποιοι, κατάφερε να ηγείται ενός χώρου που από νεκρός αρχίζει και πάλι να κινείται. Και μάλιστα αποχτά ενδιαφέρον για τα μετεκλογικά κυβερνητικά σενάρια. Μπορεί να μην συρρέουν μάζες στη ΔΗΣΥ, όμως το γεγονός ότι προσέρχονται ή επαναδραστηριοποιούνται παράγοντες και στελέχη που μέχρι πρότινος δεν ήθελαν καν ν' ακούσουν για το ΠΑΣΟΚ μάλλον πρέπει να πιστωθεί στην κόρη του αείμνηστου Γιώργου Γεννηματά.

Εν κατακλείδι, ο Γιώργος Καμίνης με την υποψήφιότητά του δυσαρέστησε την Άννα, με την οποίαν πολιτικά αισθάνεται οικεία αφού και οι δύο δηλώνουν ευρωπαϊστές, μεταρρυθμιστές και κεντρώοι και ευχαρίστησε τη Φώφη, με την οποίαν μάλλον νοιώθει άβολα αφού η επικεφαλής της ΔΗΣΥ παραμένει προσκολλημένη στα νάματα του ΠΑΣΟΚ και των λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων...

13 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΠΙΚ 21:00 08/08/2017

    Είναι ντροπή αυτό που γίνεται στο σάιτ σας με τις ψηφοφορίες!!!!!….Μία βδομάδα σχεδόν ενεργή και ξαφνικά σήμερα πέσανε χιλιάδες ψήφοι….Και ως εκ θαύματος βγαίνει καινούργιο ‘θειο βρεφος’…Έλεος!!!!…Τελικά είναι σκέτη προπαγάνδα…Και αυτά που γράφεται….Και αυτά που γίνονται εδώ μέσα!!!!!

  2. FREEMAN 13:14 08/08/2017

    ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ , ΤΟΥ ΦΕΛΝΙΚΟΥ , ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΡΟΛΑΔΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. . .Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟς ΕΧΕΙ ΚΛΕΊΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ . . .Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΛΑ ΜΠΞΚΕ ΓΙΑΤΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ Καραμανλοτρόλια .

  3. freeman 22:28 07/08/2017

    Χωρίς την Διορατικότητα-Διεθνή Πληροφόρηση-Αυτοθυσία Γιώργου Παπανδρέου το 2010 η Ελλάδα θα είχε διαλυθεί με αναπόφευκτο Εμφύλιο Πόλεμο .
    ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ο ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ Global Γ.Παπανδρέου .
    Mε τον Γεωργίου ΔΕΝ θα ασχολείτο η Ελληνική ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ-ΚΑΜΕΝΗ Κοινωνία & Δικαιοσύνη ,ΑΝ ΔΕΝ ήταν ο ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ-ΑΝΤΙΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ, στην οποία ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ, ΔΕΞΙΑ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΠΑΚΗΣ-ΚΑΜΕΝΟΣ , ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΎΛΟΥ-ΚΚΕ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ , ΛΕΒΕΝΤΗΣ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΜΙΝΤΙΑΚΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ . Στο ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ : ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ? Η Προδοτολογική -συνομωσιολογική παραμύθα ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ : ΦΥΣΙΚΑ ο Ηθικός ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ του φόνου είναι Ο Ελληνομερικανοεβραίος (από μάνα) Γ.Παπανδρέου και ως φυσικό αυτουργό χρησιμοποίησε έναν πράκτορα του ΔΝΤ τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ . ΑΝ Η ΠΡΟΔΟΤΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ επιβεβαιωνόταν και με μια Δικαστική απόφαση , τότε Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΟΧΟΣ . ΠΑΝΩ σε αυτήν την παραμύθα, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΗΣ Ιστορίας και ΚΑΜΕΝΟΙ – ΤΣΙΠΡΕΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΙ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ- ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΣΟΚΟΔΕΛΦΙΝΟΙ-ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΕΧΤΙΣΑΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ , ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ η ΔΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΞΕΠΛΕΝΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑΣ Πολιτικής 2004-2009 . ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ Γεωργίου από Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και Παγκόσμια Επιστημονική Κοινότητα ,ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ Γ.Παπανδρέου . ΧΩΡΙΣ έγκλημα(νόθευση στατιστικών) και φυσικό αυτουργό (Γεωργίου) ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ( Γ.Παπανδρέου) . Μια, μετά από 8χρόνια ΑΘΩΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, του ΔΙΝΕΙ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ στην εκλογή αρχηγού στην ΔΗ.ΣΥ . . .ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , στηριζόμενος στην απόφαση Ευρωπαικού Δικαστηρίου , ΝΑ ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ Καραμανλή-Πάκη-Παπαθανασίου-Αλογοσκούφη-Δούκα. Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ !!!

  4. Με την κίνηση αυτή του Καμίνη δεν υπάρχει πια δικαιολογία μη συμμετοχής από κανέναν του χώρου. Για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας, να πούμε ότι η βασική αιτία της εκλογής του το 2010 ήταν το δίλημμα του Παπανδρέου για εκλογές, ενώ το 2014 τον βοήθησε η διάσπαση της ΝΔ. Ενδυναμώνει την διαδικασία, δεν αποτελεί όμως και επιλογή με προοπτική (είναι 64 ετών).

  5. dimitris 0:43 07/08/2017

    Για τον συγκεκριμένο χώρο θα μπορούσε να είναι υποψήφια και η Τζούλια Αλεξανδρατου ,τουλάχιστον
    αυτή είναι οτι είναι και δεν το κρύβει, ενώ όλοι αυτοί οι Καμινηδες είναι αυτό που είναι και προσποιουνται
    οτι είναι κάτι άλλο.

  6. Ήταν καλή εξέλιξη για τον χώρο η υποψηφιότητα Καμίνη, αλλά δεν αποτελεί υποψηφιότητα νίκης. Ας μην ξεχνάμε ότι εκλέχθηκε το 2010 λόγω του διλήμματος (εμπνεύσεως Ραγκούση) που έθεσε στις αυτιδιοικητικές εκλογές: «ή βγάζετε τους δικούς μου ή πάω σε εκλογές». Το 2014 βοηθήθηκε απίστευτα από τη διάσπαση της ΝΔ με Κακλαμάνη και Σπηλιωτόπουλο. Σοβαρός άνθρωπος αναμφίβολα, αλλά αρκετά απολιτίκ για αρχηγός προοδευτικής παράταξης.

  7. Ολοι καλοδεχουμενοι στη Δη.Συμ.Τελικα ,θα δρασει η δυναμη της πολιτικης επιλογης (οπως αντιστοιχα στη φυση ,η φυσικη επιλογη) και αργα η’ γρηγορα θα αναδειξει τον ηγετη που της αξιζει.Κι αυτος δεν ειναι αλλος απο τον κατασυκοφαντημενο εντος,αλλα αναγνωρισμενο διεθνως Γ.Παπανδρεου.

  8. Ακολουθώντας τον συλλογισμό σας κύριε Φελεκη, διερωτώμαι, αφού ειναι τόσο λάθος, ισχνή κι αδιάφορη η πολιτική παρουσία, οι κινήσεις και το σχήμα της κυρίας Διαμαντοπούλου, ποιος ο λόγος να αφιερώσετε ολόκληρο άρθρο για να το σχολιάσετε και να παρουσιάσετε ολόκληρη την ανάλυσή σας περί κεντροαριστεράς, επικεντρωμένη σε αυτήν; Δεν αρκουσαν τα παλαιότερα άρθρα σας που απαξιωνατε την …αδιάφορη Ώρα Αποφάσεων; Γιατί σπαταλατε τόσον χρόνο και χώρο για χάρη ενός τόσο …ασήμαντου, όπως υποστηριζετε, πραγματος;

    Για τον δε κ. Καμίνη, απο το κείμενο σας βγαίνει η εντύπωση «φίλος μεν Γεώργιος (μπροστά στην Αννα) φίλτατη δε η Φώφη». Εκλεκτικές οι φιλίες σας…

    Ένας πολύ τακτικός και διαχρονικός σας αναγνώστης

  9. ΔΕΙΛΟΙ, ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΟ…ΚΟΛΠΟ!!!

  10. diogenis 17:44 06/08/2017

    Επειδή η διαμαντοπουλου δεν παίρνει μέρος στα τερτίπια του πρωτοπαπά πάει να πει ότι είναι άχρηστη? Πολύ κόμπλεξ απέναντι στην Άννα κύριε …

  11. Ε.Στ. 13:57 06/08/2017

    Ποιος ακριβώς είναι ο λόγος που δυστροπεί ο Φελνίκος και οι προεδρικοί της ΔΗΣΥ για την υποψηφιότητα Καμίνη; Δεν προσπαθούν να προσελκύσουν περισσότερο και διαφορετικό κόσμο για διεύρυνση της παράταξης; Γιατί καλούν και ξανακαλούν την Διαμαντοπούλου (την οποία θεωρούν δεξιούλα) και αποστρέφονται τον Καμίνη; Τους κακοπέφτει το είδος των ψηφοφόρων που μπορεί να φέρει ο Καμίνης; Κι αν ναι, γιατί;

  12. Γιώργος 12:16 06/08/2017

    Ο Φελνίκος όταν ασχολείται με την Κεντροαριστερά ζωγραφίζει. Και το σημερινό αρθρο και το προηγούμενο ειναι διεισδυτικά και ταυτόχρονα δίνουν «γραμμή». Νομίζω ότι όταν θέλει και δεν προσπαθεί να δικαιολογήσει τους φίλους του Παπανδρεου και Σαμαρά, αλλα και τους Τσιπροπαπάδες είναι μακράν ο καλύτερος αρθρογράφος της Δημοκρατικής Παράταξης. Πιστεύω δε ότι η Φωφη πρεπει να βάλει τον ΓΑΠ να τον πείσει να γίνει βουλευτής. Επειδή τον ξερω απο το Πανεπιστήμιο είμαι σίγουρος ότι θα διαπρέψει στη Βουλη όπως έκανε και στα αμφιθέατρα

  13. Οποιαδήποτε κίνησης οποιουδήποτε πολιτικού ανδρός ή , γυναικός θα δισαρεστούσε εκ προοιμίου την διάθεση και τους πολιτικούς σχεδιασμούς της κ. Διαμαντοπούολου.
    Δεν είναι η ίδια όλη η κεντροαριστερά μαζί με τον Φλωρίδη και τον Δατσέρη της.
    Του δε Βενιζέλου τα τρικς της ταχυδακτυλουργικής στέρεψαν .
    Καιρός δεν είναι να ακούσετε τον θυρωρό της πολυκατοικίας σας Άννα ;
    Σας γνώρισε και αυτός λόγω Παπανδρέου !
    Γιαυτό ξεσαλώστε! Το αλόγου σας είναι μισοψόφιο !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.