ΕΛΛΑΔΑ

Απόφαση της Περιφέρειας Αττικής

Ξεκινούν την καταγραφή ζημιών σε επιχειρήσεις στην Αν.Αττική

Κλιμάκια της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής ξεκινούν την καταγραφή ζημιών σε επιχειρήσεις και επαγγελματικούς χώρους.

Αυτοψίες σε επιχειρήσεις της Ανατολικής Αττικής που επλήγησαν από την πυρκαγιά, ξεκινούν κλιμάκια της Περιφέρειας, καθώς η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, υπέγραψε την απόφαση για την επικαιροποίηση της επιτροπής καταγραφής και αποτίμησης ζημιών, σε επιχειρήσεις και επαγγελματικούς χώρους της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Έργο της Επιτροπής είναι η καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών σε κτίρια, μηχανολογικό εξοπλισμό, εμπορεύματα, πρώτες ύλες και λοιπά περιουσιακά στοιχεία, επιχειρήσεων και επαγγελματικών χώρων.

Για κάθε επιχείρηση που υπέστη ζημία, η Επιτροπή συντάσσει πρακτικό εκτίμησης και εφόσον πληρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις, υποβάλλεται στην αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Οικονομικών για τις περαιτέρω ενέργειες καταβολής της σχετικής αποζημίωσης στους δικαιούχους.

Όσον αφορά την καταγραφή των ζημιών που έχουν υποστεί οικίες, οι ιδιοκτήτες τους πρέπει να απευθύνονται στους δήμους όπου ανήκουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι πληγείσες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας της Ανατολικής Αττικής, (17ο χλμ Λ. Μαραθώνος, Παλλήνη) και στο τηλέφωνο 213 2005110 ή στους Δήμους όπου ανήκουν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.