ΥΓΕΙΑ

Με αφορμή την 18η Ευρωπαϊκή Ημέρα Δωρεάς και Μεταμόσχευσης Οργάνων

ΕE: Αύξηση 14% στη δωρεά οργάνων την περίοδο 2010-2015

«Θα πρέπει να τιμήσουμε τη συμβολή όλων αυτών των απλών ανθρώπων στην ΕΕ, χάρη στους οποίους σώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ζωές», αναφέρει σε δήλωση του ο επίτροπος Βιτένις Αντριουκάιτις.
xeirourgio-fraseis

Ο Επίτροπος Βιτένις Αντριουκάιτις με αφορμή την 18η Ευρωπαϊκή Ημέρα Δωρεάς και Μεταμόσχευσης Οργάνων χαιρέτισε το γεγονός ότι κατά την περίοδο 2010-2015 η αύξηση των δωρεών οργάνων ήταν 14%.

«Θα πρέπει να τιμήσουμε τη συμβολή όλων αυτών των απλών ανθρώπων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χάρη στους οποίους σώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ζωές» αναφέρει σε δήλωση του ο Επίτροπος τονίζοντας ότι οι βελτιώσεις που έχουν επιτευχθεί οφείλονται, επίσης, στην πρόοδο που έχει σημειώσει η χειρουργική, στον καλύτερο συντονισμό των κλινικών ομάδων, στα βελτιωμένα πρότυπα μεταφοράς και ασφάλειας των οργάνων, καθώς και στην αύξηση των διασυνοριακών ανταλλαγών οργάνων.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Καλησπέρα σας, επιτέλους να ενεργοποιηθούν οι υπηρεσίες για να γίνουν ενημερώσεις σε πανεπιστήμια, μεγάλους οργανισμούς, και στα ΜΜΕ και επί τόπου να γίνονται εγγραφές για την δωρεά οργάνων.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.