ΕΛΛΑΔΑ

Μια...διαφορετική εκδοχή

Eταιρεία Θοδωρή Κουντούρη για το ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή: «Ουδέποτε έχει συναντηθεί ο κ. Κουντούρης με τον κ. Κουρουμπλή»

Μία... διαφορετική εκδοχή αναφορικά με το ζεϊμπέκικο του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, προς τιμήν του πλοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ», Θοδωρή Κουντούρη, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής (των Αγίων Θεοδώρων), στις 4 Μαρτίου, δίνει με ανακοίνωσή της η εταιρεία «Αγία Ζώνη».

Την ώρα που ο υπουργός Ναυτιλίας, σε δήλωσή του, αναφέρει ότι το βίντεο προέρχεται από εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας, την πρόκληση του οποίου ήταν «επιβεβλημένο» να αποδεχτεί, η ανακοίνωση της εταιρείας του Θοδωρή Κουντούρη υποστηρίζει ότι ο υπουργός παραβρέθηκε σε χοροεσπερίδα του Σωματείου Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος, στις 3 Μαρτίου!
Αναλυτικά η ανακοίνωση από την «Αγία Ζώνη»:

Αναφερόμαστε στο σημερινό δημοσίευμα του ιστότοπου www.parapolitika.gr, στο οποίο υπάρχει άρθρο με τον τίτλο «Το ζεΪμπέκικο του Κουρουμπλή στη γιορτή του Κουντούρη του ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» και σχετικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο κ. Υπουργός να χορεύει.

Το εν λόγω δημοσίευμα είναι ψευδές, συκοφαντικό και ανυπόστατο, για τους εξής λόγους

1) Ουδέποτε έχει συναντηθεί ο κ. Κουντούρης με τον κ. Κουρουμπλή. Δεν υπάρχει καμία κοινωνική ή άλλη σχέση μεταξύ τους. Είναι απολύτως βέβαιο ότι μέχρι την ημέρα του ναυαγίου, ο κ. Υπουργός Ναυτιλίας αγνοούσε την ύπαρξη της εταιρείας και του εκπροσώπου μας

2) Την 3 Μαρτίου 2017, το Σωματείο Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος διοργάνωσε χοροεσπερίδα σε νυχτερινό κέντρο. Στην χοροεσπερίδα μεταξύ άλλων, παρευρέθη ο κ. Κουντούρης, μέλη της οικογένειας του και φίλοι, καθόσον την επόμενη ημέρα 4 Μαρτίου ήταν η ονομαστική εορτή του κ. Κουντούρη. Στην χοροεσπερίδα, σε άλλο τραπέζι, με άλλη παρέα, παρευρίσκετο και ο κ. Υπουργός Ναυτιλίας, προφανώς κατόπιν προσκλήσεως του Σωματείου.

3) Αν και δεν απολογούμαστε στον εν λόγω ιστότοπο και σε κανένα άλλο μέσο, διευκρινίζουμε προς αποφυγή κάθε παρερμηνείας του ψευδεπίγραφου ρεπορτάζ, ότι πέραν της συνύπαρξης στον ίδιο χώρο ο κ. Υπουργός και ο κ. Κουντούρης, δεν διασκέδαζαν μαζί, αφού δεν γνωρίζονται καν.

4) Το εν λόγω βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όχι βέβαια ως απόδειξη της ανύπαρκτης φιλικής σχέσης μεταξύ του κ. Υπουργού και της οικογένειας Κουντούρη, αλλά ως συνήθως γίνεται σε τέτοιες εκδηλώσεις

5) Τέλος, δηλώνουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας, διότι στο όνομα πολιτικών και άλλων σκοπιμοτήτων, για άλλη μια φορά εκθέτονται δημόσια, άνευ λόγου και με απρόβλεπτα αποτελέσματα, μέλη της οικογένειας του κ. Κουντούρη, χωρίς προηγουμένως οι υπεύθυνοι της «φοβερής αποκάλυψης» να επικοινωνήσουν μαζί τους, προκειμένου να μάθουν την αλήθεια.

Κανακάκης: «Τυχαίο γεγονός» η συνύπαρξη Κουντούρη - Κουρουμπλή

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας, κ. Βασίλης Κανακάκης, χαρακτήρισε «τυχαίο γεγονός» την συνύπαρξη του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή και του ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ», Θεόδωρου Κουντούρη, το βράδυ της ονομαστικής του πλοιοκτήτη σε μουσικομεζεδοπωλείο του Πειραιά, παρά το ότι το ζεϊμπέκικο του υπουργού βιντεοσκοπήθηκε από την σύζυγο του Κουντούρη, η οποία και το ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook.

Ο κ. Κανακάκης ανέφερε ότι ο κ. υπουργός είχε προσκληθεί στην χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας από τον ίδιο, ενώ σε άλλο τραπέζι βρισκόταν ο κ. Κουντούρης μαζί με την παρέα του. «Πρόκειται για σύμπτωση» επανέλαβε ο κ. Κανακάκης.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.