ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος, πηγαίνοντας στη ΔΕΘ

«Εκεί στον Θερμαϊκό έχουν πνιγεί οι υποσχέσεις που έδωσε», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και υπογράμμισε πως πρέπει να μπει ένα «τέρμα στις ψεύτικες υποσχέσεις».

«Ο κ. Τσίπρας γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος πηγαίνοντας στη ΔΕΘ. Εκεί στον Θερμαϊκό έχουν πνιγεί οι υποσχέσεις που έδωσε», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και υπογράμμισε πως πρέπει να μπει ένα «τέρμα στις ψεύτικες υποσχέσεις».

«Με λαθρεμπόριο ελπίδας δεν λύνονται τα προβλήματα της χώρας», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ και πρόσθεσε πως χρειάζεται ένα σχέδιο που θα υλοποιηθεί τα επόμενα χρόνια αλλιώς «θα μπούμε σε πολύ δύσκολα μονοπάτια και επικίνδυνες καταστάσεις».

Χαρακτήρισε μάλιστα ντροπή αυτά που γίνονται στην Ελλάδα όπως να κατάσχονται μισθοί και συντάξεις επισημαίνοντας ότι έως το τέλος του χρόνου θα έχουμε 5.000 πλειστηριασμούς.

Κεντροαριστερά

Η κα Γεννηματά εμφανίστηκε αισιόδοξη για το εγχείρημα ανασύνταξης της Κεντροαριστεράς. «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση γιατί πήρα αυτή την πρωτοβουλία. Μπορούμε να ενωθούμε, μπορούμε να δώσουμε ξανά αυτό που πρέπει στην Κεντροαριστερά», είπε και προέβλεψε ότι οι επόμενες εκλογές, «θα είναι ντέρμπι για τρείς».

Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως «έχουμε χαράξει αυτόνομη πορεία. Τώρα χρειάζεται να γίνει αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και να πάει η Ελλάδα εμπρός. Αυτό θα το συζητήσουμε μετά την ετυμηγορία του ελληνικού λαού».

Τέλος για το δικό της όραμα και πως θέλει να φτιάξει το κόμμα εάν εκλεγεί η ίδια στην ηγεσία του, τόνισε: «Θέλω να φτιάξω το κόμμα που θα εκπροσωπεί τα εκατομμύρια των αγνοουμένων Ελλήνων».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.