ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διεργασίες στην Κεντροαριστερά

Γεννηματά: Δική μας ευθύνη να ανταποκριθούμε στην απαίτηση των πολιτών

«Δική μας ευθύνη είναι να ανταποκριθούμε στην απαίτηση των πολιτών, να ενισχύσουμε την δυναμική του εγχειρήματος και να πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή», σημειώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Η κοινωνία αγκαλιάζει όλο και περισσότερο το εγχείρημα για τη μεγάλη Κεντροαριστερά» επισημαίνει σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
«Δική μας ευθύνη είναι να ανταποκριθούμε στην απαίτηση των πολιτών, να ενισχύσουμε την δυναμική του εγχειρήματος και να πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή. Χωρίς μεμψιμοιρίες και δευτερεύουσες αντιπαραθέσεις» συμπληρώνει η κυρία Γεννηματά.

Διαβάστε τη δήλωση της Φώφης Γεννηματά, επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υποψήφιας προέδρου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς:

«Καθημερινά επιβεβαιώνεται όπως αποτυπώθηκε και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, ότι η κοινωνία αγκαλιάζει όλο και περισσότερο το εγχείρημα για τη μεγάλη Κεντροαριστερά.

Δική μας ευθύνη είναι να ανταποκριθούμε στην απαίτηση των πολιτών, να ενισχύσουμε την δυναμική του εγχειρήματος και να πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.

Χωρίς μεμψιμοιρίες και δευτερεύουσες αντιπαραθέσεις.

Όλοι είμαστε συναγωνιστές, στην κοινή πορεία, στον κοινό στόχο, για τη δημιουργία της μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, Πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. dimitris 20:52 19/09/2017

    Απαίτηση των πολιτών είναι να επιστρέψετε τα. δανεικά λαμογια του κέρατά.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.