ΥΓΕΙΑ

Healthcare Awards 2017: Ο Dr. Τζερμιάς και τα Δερματολογικά Κέντρα IQ βραβεύτηκαν για τις Καινοτόμες Υπηρεσίες τους

Μετά από 20 χρόνια συμβολής στη Θεραπευτική, Κοσμητική και Επεμβατική LASER Δερματολογία, ένα Βραβείο Καινοτομίας ήρθε να ανταμείψει και να πιστοποιήσει την αφοσίωσή μας στην παροχή άριστων και πρότυπων δερματολογικών υπηρεσιών.
Στη φετινή τελετή απονομής των “Healthcare Awards 2017”, που στόχο έχουν να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες σε όλο το φάσμα της Υγείας, ο Δερματολόγος Dr. Τζερμιάς και τα Δερματολογικά Κέντρα IQ – Intensive Quality Dermatology έλαβαν το “Silver Award” στην κατηγορία των Καινοτόμων Υπηρεσιών.

silverΣε μια εορταστική ατμόσφαιρα, με την παρουσία 300 και πλέον διακεκριμένων εκπροσώπων του κλάδου Υγείας, ο Δερματολόγος Dr. Τζερμιάς και τα Δερματολογικά Κέντρα IQ – Intensive Quality Dermatology βραβεύτηκαν για πρωτοποριακές υπηρεσίες τους, όπως το Ψηφιακό Βιβλιάριο Δερματολογικής Υγείας IQ/e-skin.health, το οποίο δίνει στον ασθενή πρόσβαση στον ατομικό του Ιατρικό Φάκελο Δερματολογικής Υγείας, όποτε και από όπου το επιθυμεί.

Διακρίθηκαν επίσης για το πλέον εξελιγμένο σύστημα αυτοματοποιημένης ολόσωμης χαρτογράφησης δέρματος IQ Body Scanner-Total Body Mapping, την υπερσύγχρονη μονάδα Φωτοδυναμικής Θεραπείας Ακμής Acnelaser και τη θεραπεία miraDry, τη μοναδική που δίνει οριστική λύση στη μασχαλιαία υπεριδρωσία.

fellowΑξίζει να σημειωθεί ότι η βράβευση αυτή ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά την ανάδειξη του Dr. Τζερμιά από Member σε Fellow στην Αμερικανική Εταιρία LASER στην Ιατρική και Χειρουργική (ASLMS). Πρόκειται για τον ύψιστο τίτλο, που μπορεί να λάβει ένας ιατρός, αποκτώντας ηγετικό ρόλο σε αυτόν τον παγκοσμίου φήμης οργανισμό, που αποστολή έχει να προάγει την αποτελεσματική αντιμετώπιση των δερματικών παθήσεων, με την εφαρμογή εξελιγμένων LASER και άλλων Energy Based Devices προς όφελος των ασθενών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.