WEBTV

Η Πάολα απαντά στην επίθεση της Βιτάλη

H Ελένη Βιτάλη, πριν μερικούς μήνες, είχε προκαλέσει σχόλια και αντιδράσεις με μία δήλωσή της για τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα.

Εκφράζοντας την απαρέσκειά της για τη λαϊκή σκηνή, η ερμηνεύτρια είχε σχολιάσει: «Η Πάολα βγάζει τον πισινό της, η άλλη βγάζει το εκείνο της... Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, αλλά πάντα υπήρχαν τα παρατράγουδα!», ενώ για τον Ρέμο είχε δηλώσει ότι δεν είναι καλός τραγουδιστής. Περίπου τέσσερις μήνες μετά και ενώ ο Αντώνης Ρέμος έχει απαντήσει, η Πάολα πήρε θέση on camera, καθώς στο παρελθόν είχε αποφύγει να απαντήσει ευθέως.

«Ήταν κακό να εκφραστεί έτσι για τον Αντώνη Ρέμο. Για μένα είπε ότι το φόρεμα είναι κοντό και φαίνεται ο ποπός μου. Δεν είναι ψέμα. Το φόρεμα είναι κοντό αλλά η φωνή μου είναι μακριά», ανέφερε, στην κάμερα της εκπομπής Το Πρω1νό, η Πάολα.

Παράλληλα, δεν έκρυψε το παράπονό της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «εγώ αυτή την καλλιτέχνιδα τη θαύμαζα από παιδί, την αγαπούσα από παιδί. Όποτε με ρωτούσαν μιλούσα μόνο γι’ αυτή. Ένας δεν της είπε ότι αυτό το παιδί μιλάει με τόσο όμορφα λόγια γι’ αυτή; Είμαι τόσο μικρότερη από αυτήν σε όλους τους τομείς. Πρέπει να πεις “να ‘ναι καλά όλα τα παιδιά. Προχωρήστε!”. Αυτό θα έλεγα εγώ στη θέση της».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.