Neo

Καπρίτσιο του Μητσοτάκη η παραίτηση Κουρουμπλή

Βρέθηκε ο ένας και μόνος πολιτικός άνδρας της αντιπολίτευσης που δεν θέλει την παραίτηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή μετά τους τόνους μαζούτ που μόλυναν τις ακτές της Αττικής. Το όνομα αυτού, Βασίλης Λεβέντης, μια και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστηρίζει ότι η παραίτηση Κουρουμπλή ικανοποιεί μόνο το ‘καπρίτσιο’ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, μετά το θέμα που προέκυψε για καταλογισμό ευθυνών σε κάθε επίπεδο για την πετρελαιοκηλίδα, η Ένωση Κεντρώων, ζητάει τη σύσταση διακοινοβουλευτικού συντονιστικού οργάνου, για πυρκαγιές, σεισμούς, πλημμύρες, εκτεταμένες ρυπάνσεις. «Ο κρατικός μηχανισμός είναι δυστυχώς πλαδαρός και κομματικός και χρειάζονται αλλαγές προσώπων και δομών εκ θεμελίων», λένε, αναρωτώμενοι ποια αξία έχει να πέσει το κεφάλι ενός υπουργού, αφού «σε λίγο καιρό θα έχουμε νέο ατύχημα στον ίδιο ή σε άλλο τομέα», όπως λένε.

«Το κεφάλι ενός υπουργού ικανοποιεί μόνο το καπρίτσιο του κ. Μητσοτάκη, ενώ εμείς στην Ένωση Κεντρώων πασχίζουμε για την θωράκιση της Ελλάδος, απέναντι σε κάθε ενδεχόμενο κίνδυνο ή καταστροφή», λένε στο κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, υποστηρίζοντας πως στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες υπάρχει ‘αναισθησία’ και δεν παραιτούνται υπουργοί και καλώντας τον κ.Μητσοτάκη να πει πότε παραιτήθηκε ένας της παράταξής του.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κυριε Λεβεντη παρε μια μεγαλη τηλεοραση γιατι απο αυτην θα βλεπεις την βουλη μετα τις εκλογες

  2. Η πρόβλεψη σου για εκλογές το 2016 πότε θα επαληθευθεί

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.