ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λυτρώθηκε με Εμενίκε ο Ολυμπιακός

Μετά από τρία ματς χωρίς νίκη, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις επιτυχίες αφού νίκησε 2-1 τον Αστέρα για το Κύπελλο στο Καραϊσκάκη. Και τα δύο ερυθρόλευκα γκολ ο Εμενίκε.

Με σαφώς ανανεωμένη ενδεκάδα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βγάλει φάσεις και να πιέσει τον αντίπαλο.

Στο πρώτο μέρος η αλήθεια είναι ότι δεν τα κατάφερε πολύ καλά αφού παρά την ταχύτητα του Εμενίκε οι υπόλοιποι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν και να βρουν ρυθμό.

Ο Αστέρας αμύνθηκε αποτελεσματικά μέχρι και το 70' όταν ο Μπεν κέρδισε καθαρό πέναλτι. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Εμενίκε ο οποίος ευστόχησε γράφοντας το 1-0.

Μετά από πέντε λεπτά ο Νιγηριανός φορ βρέθηκε σε επίκαιρη θέση μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0 πριν ο Τσουκαλάς μειώσει στο 79' με έξοχη λόμπα που δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Προτό.

Ολυμπιακός: Προτό, Ελαμπντελαουί (46' Μαρτίνς), Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ανδρούτσος (74' λ.τ. Μίλιτς), Ταχτσίδης, Πάρντο, Φορτούνης, Μπεν, Εμενίκε.

Αστέρας: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Ζουμά (79' Ιγκλέσιας), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης (63' Κουμάντεϊ), Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς (59' Γκοντό), Δουβίκας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.