Neo

Μία συγγνώμη από τον Γιώργο!

Δύο μεγάλα «συγγνώμη» ζητά ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα στην Κεντροαριστερά Δημήτρης Τζιώτης, στην πρώτη δημόσια δήλωσή του μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Το πρώτο στον ελληνικό λαό και το δεύτερο στον Γιώργο Παπανδρέου.

Υπό το σύνθημα ‘Επανάσταση’ που συνοδεύει τον παραδοσιακό ήλιο του ΠΑΣΟΚ αλλά σε κίτρινο χρώμα(!), ο Δημήτρης Τζιώτης, χαρακτηρίζει ‘υποχρέωση’ την παρρησία, και σε αυτή τη βάση, μιλά για υποχρέωση των υποψηφίων να ζητήσουν δύο μεγάλα ‘συγγνώμη’.

«Πρώτα απ’ όλα, να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό. Για τα λάθη που κάναμε. Ο καθένας στο βαθμό που του αναλογεί», λέει. «Και ένα συγγνώμη από τον Γιώργο Παπανδρέου», εκτιμώντας πως «εάν τον στηρίζαμε, όταν τον έριξαν τα συμφέροντα, το ‘Βρώμικο 2011’ – όπως ανέτρεψαν τον Γεώργιο και τον Ανδρέα Παπανδρέου – θα ήταν ακόμη Πρωθυπουργός».

Θυμίζοντας ότι «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά», ζητά από όλους αυτή να είναι η πυξίδα τους και να μην ξανακάνουν άλλο τέτοιο λάθος. Και κάπου εκεί θέτει τον δικό του στόχο. «Για να φτιάξουμε το ΠΑΣΟΚ από την αρχή. Ένα Νέο ΠΑΣΟΚ», καταλήγει, δίνοντας έτσι και το ‘όραμά’ του για τον νέο φορέα στην Κεντροαριστερά.

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αυριανισμός σε έκδοση 2017.

  2. freeman 16:07 20/09/2017

    ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ. . . Περιμένουμε να τελειώσει η παροδία εκλογή & μετά την ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ αλληλοφαγωμάρα ενχώριου φύλαρχου-νικητή με 9 χαμένους-φυλάρχους που ΟΛΟΙ τους (10 πολιτικά στείρες παλιόγιδες) εκτός συνόρων ,ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . . . για να αναλάβει ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,Διεθνώς Αναγνωρισμένος-Καλοαμειβόμενος Εισηγητής σε Κορυφαία Διεθνή Πολιτικά-Οικονομικά Φόρα, ο Οραματιστής-Διορατικός Global Γιώργος Παπανδρέου, χορτασμένος 3 γεννιές από εξουσία , για να ΞΑΝΑ επιχειρήσει να μας κάνει Δανία του Νότου, αφού το 2009 του έτυχε να αναλάβει ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΔΙΑΣΩΣΗΣ παραμονής μας στην Πολιτισμένη-Δημοκρατική Δύση, κόντρα σε ΚαραμανλοΠακοΤσίπρες που από τον Δεκ2008 μεθόδευαν την μετατροπή σε Poutinokolomparo της Μεσογείου!

  3. Sakis 12:30 20/09/2017

    Δυνμικό πρόγραμμα και ορθός πολιτικός λόγος. Έτσι μόνο θα ξετρελάνουμε έτσι μόνο θα ξαναφέρει το χρωμά του ο ήλιος. Μπράβο.

  4. — ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ…..

  5. Ε.Στ. 8:41 20/09/2017

    Ο Τζιώτης, ο οποίος το 2007 είχε βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ απέναντι στους Βενιζέλο και Παπανδρέου, εγκατέλειψε το Πασοκ και ανέλαβε μαζί με τον Ρουμπάτη υπεύθυνος επικοινωνιακής καμπάνιας του Σύριζα, ζητά από τους υποψήφιους να ζητήσουν συγγνώμη; Ε, άι σιχτίρ!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.