ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μόνο η ΑΕΚ στο μυαλό όλων στον Ολυμπιακό

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ και η αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης είναι στο μυαλό όλων στον Ολυμπιακό.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι βαρύ λόγω των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων. Οπως δεν είναι υπερβολή να επαναλάβουμε πως ο Μπέσνικ Χάσι «παίζει το κεφάλι του» στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ολα αυτά έχουν δημιουργήσει μία περίεργη κατάσταση στους πρωταθλητές Ελλάδας γι' αυτό το λόγο όλοι έχουν ως μοναδικό σκοπό αυτές τις μέρες να προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα για το μεγάλο ματς με τους «κιτρινόμαυρους», αλλά και αυτό που ακολουθεί με τη Γιουβέντους στην Ιταλία για το Champions League.

Ο Χάσι δουλεύει σκληρά για να διαφοροποιήσει προς το καλύτερο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ενώ οι αρχηγοί του Ολυμπιακού έχουν αναλάβει δράση να εμψυχώσουν τους συμπαίκτες του ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων.

Απαντες γνωρίζουν καλά πως το κλίμα είναι βαρύ και η ομάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Απαντες, επίσης, γνωρίζουν πως το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι η μεγάλη ευκαιρία να αντιστραφεί το κλίμα, αφού με νίκη ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα θα ανακτήσει την χαμένη του αυτοπεποίθηση.

Μα πάνω απ' όλα αν νικήσει ο Ολυμπιακός ο Χάσι θα σώσει τον εαυτό του και θα κερδίσει... ζωή στον πάγκο της ομάδας. Εστω και προσωρινά, αφού οι απαιτήσεις θα παραμείνουν υψηλές και το πρόγραμμα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο στη συνέχεια.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.