ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευόπουλος υπέρ Καμμένου: Για να εξαρθρωθεί μια συμμορία δικαιολογείται και έγκλημα πολύ περισσότερο ένα τηλεφώνημα...

Ερευνητικές προσπάθειες που πρέπει να γίνονται με μυστικότητα θα έρθουν στην δημοσιότητα και θα αποτελέσει παγκόσμια πρωτοτυπία. Προκειμένου να εξαρθρωθεί μια συμμορία δικαιολογείται ακόμα και έγκλημα πολύ περισσότερο ένα τηλεφώνημα», δήλωσε από τα έδρανα της βουλής ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Νίκος Παρασκευόπουλος υποστήριξε πως «πρόταση της ΝΔ για εξεταστική νομίζω ότι εντάσσεται σε μια αντιπολιτευτική τακτική. Πρόκειται περί τακτικισμού. Χάρη της δημιουργίας οφέλους να παραμερίζεται το δημόσιο συμφέρον. Το ξανά είδαμε πολύ πρόσφατα. Λέει η ΝΔ "δεν μας ενδιαφέρει το περιεχόμενο ενός νόμου και αν είναι καλός για τους πολίτες αλλά μας ενδιαφέρει με την ψήφο μας να διασαλεύσουμε την κυβερνητική συνοχή. Δεν μας ενδιαφέρει να υπάρχουν επενδύσεις αλλά οι επενδυτές να βοηθήσουν εμάς να έρθουμε στην εξουσία. Δεν μας ενδιαφέρει αν η πρότασή μας βοηθά ή όχι την διερεύνηση μιας υπόθεσης αλλά μας ενδιαφέρει αν θα πλήξουμε έναν υπουργό και συνολικά την κυβέρνηση"».
«Διακινδυνεύει η πρόταση της αντιπολίτευσης την δικαιοσύνη και την ασφάλεια των πολιτών προκειμένου να πληγεί ένας υπουργός» ανέφερε ο ίδιος σε άλλο σημείο για να ισχυριστεί πως η υπόθεση αφορά εμπορία ναρκωτικών «Τα ναρκωτικά δεν θα σκορπίσουν αδιακρίτως αλλά θα μπουν και σε χώρους οπαδικούς, κατασταλτικούς . Όλα αυτά θα συμβούν. Θα δημιουργηθούν επιχειρήσεις για ξέπλυμα χρήματος. Θα έχουμε παραοικονομία που θα εμποδίζει την νόμιμη οικονομία. Όμως την ΝΔ δεν την ενδιαφέρει αυτό. Την ενδιαφέρει αν ένα τηλεφώνημα ήταν κομιλφό. Ερευνητικές προσπάθειες που πρέπει να γίνονται με μυστικότητα θα έρθουν στην δημοσιότητα και θα αποτελέσει παγκόσμια πρωτοτυπία. Προκειμένου να εξαρθρωθεί μια συμμορία δικαιολογείται ακόμα και έγκλημα πολύ περισσότερο ένα τηλεφώνημα».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. «Ερευνητικές προσπάθειες που πρέπει να γίνονται με μυστικότητα θα έρθουν στην δημοσιότητα και θα αποτελέσει παγκόσμια πρωτοτυπία. Προκειμένου να εξαρθρωθεί μια συμμορία δικαιολογείται ακόμα και έγκλημα πολύ περισσότερο ένα τηλεφώνημα»
    Κοινοβουλευτικός λόγος καθηγητή Νομικής, που υπερασπίζεται τις παραβατικές, εξωθεσμικές ενέργειες του ακροδεξιού κυβερνητικού συνεταίρου της πάλαι ποτέ ανανεωτικής αριστεράς…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.