ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πιέζουν για νέο ραντεβού Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να γίνει νέος κύκλος επαφών ανάμεσα σε Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο.

Μπορεί την Κυριακή να έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο ενδεχόμενο συνεργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Γιάννη Αλαφούζου όσον αφορά στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, ωστόσο παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει ένας νέος κύκλος επαφών για τη σωτηρία του συλλόγου.

Άνθρωποι γύρω από τον Παναθηναϊκό προσπαθούν να φέρουν ξανά κοντά τους δύο άνδρες και να γεφύρωσουν το χάσμα ανάμεσά τους, ώστε να κάτσουν ξανά στο ίδιο τραπέζι και συζητήσουν τα προβλήματα της ομάδας και την πιθανότητα να προχωρήσει το πλάνο του Γιαννακόπουλου για τη σωτηρία των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του πολλούς κινδύνους που ελλοχεύουν όπως για παράδειγμα το περίφημο financial fair play της UEFA. Αυτή τη στιγμή το τριφύλλι χρειάζεται χρήματα για να λειτουργήσει σωστά ο σύλλογος και να βγει η χρονιά γι' αυτό το λόγο ασκούνται πιέσεις ώστε να υπάρξει νέο ραντεβού Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου και να βρεθεί λύση.

Το θέμα, βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα και ποιος από τους δύο θα επιχειρήσει την επανασύνδεση. Οπως και να 'χει, η υπόθεση έχει πολύ... ψωμί και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Εξάλλου, όπως λένε άνθρωποι που ζουν από κοντά πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος για να οδηγηθεί τόσο εύκολα στην καταστροφή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.