LIFESTYLE

Βίντεο

Τα λόγια είναι περιττά όταν δείτε την Φουρέιρα με καυτό μπικίνι στην Μύκονο!

Το καλοκαίρι δεν λέει να τελειώσει και οι κυρίες της showbiz συνεχίζουν τις διακοπές τους στο νησί των Ανέμων. Η άμμος στην Ψαρρού έπιασε φωτιά από την Ελένη Φουρέιρα που εμφανίστηκε με κόκκινο αποκαλυπτικό μπικίνι.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε την τραγουδίστρια καθώς αποβιβαζόταν μαζί με δύο φίλους της από φουσκωτό σκάφος που νωρίτερα την είχε μεταφέρει στα Ρήνεια για να κάνει τις βουτιές της στα τιρκουάζ νερά του μικρού ακατοίκητου νησιού που βρίσκεται κοντά στην Μύκονο.

Στην κοσμική πλαζ η Ελένη επέλεξε μια από τις καμπάνες του Nammos προκειμένου να χαλαρώσει μετά το μπάνιο της και να απολαύσει την ηλιοθεραπεία της!

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ELLHNAS. 22:25 02/10/2017

    Το Αλβαναριό δεν απασχολεί κανέναν εκτός από κάτι σούργελα και κάτι χαζοχαρούμενα κοριτσάκια.Το,έπαιζε τόσα χρόνια Μεξικάνα γιατί ντρεπόταν για την κατσαπλιάδικη Αλβανική καταγωγή της.Το Μεξικό θα μπορούσε να την μυνήσει που μιά Αλβανίδα οικειοποιήθηκε ψευδώς την συγκεκριμένη Εθνικότητα.Ότι και να λέει, ότι και να κάνει η Εντέλα Φουρειράι για τους περισσότερους Έλληνες θα είναι πάντα μιά Αλβανίδα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.