ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο Αττικό Άλσος

Ξεκινά αύριο η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9.30 πμ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Με τη συμμετοχή δεκάδων μαθητών και μαθητριών θα πραγματοποιηθεί, αύριο  Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στο Αττικό Άλσος, η εκδήλωση «BEACTIVE» με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, υπό την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν 250-270 μαθητές και μαθήτριες της Δ΄, της Ε΄ και της ΣΤ΄ Τάξης του 105ου και του 107ου δημοτικού σχολείου Αθηνών.

Τα παιδιά θα επισκεφθούν τα γήπεδα ποδοσφαίρου, τένις, βόλεϊ και μπάσκετ του Αθλητικού Πάρκου του Αττικού Άλσους και με τη βοήθεια των γυμναστών και των προπονητών, φια τρείς ώρες θα παίξουν και θα μυηθούν στα μυστικά των τεσσάρων αυτών αθλημάτων.

Στην εκδήλωση, που θα ξεκινήσει στις 9.30 πμ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη, θα συμμετέχουν επίσης παλαίμαχοι αθλητές, μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, που θα βρεθούν κοντά στα παιδιά για να παίξουν και να μοιραστούν στιγμές από το ένδοξο αθλητικό τους παρελθόν.

Η αντιπεριφερειάρχης, Ερμίνα Κυπριανίδου δήλωσε για την εκδήλωση «Πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει το μέσον ώστε να αναδειχθούν τα χαρακτηριστικά της ανεκτικότητας και της αλληλεγγύης που οφείλουν να είναι βασικά στοιχεία του Ευρωπαίου πολίτη. Για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.