LIFESTYLE

Αυτό είναι το πρωινό της Κιμ Καρντάσιαν κάθε μέρα…

Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς τα καταφέρνουν αλλά παρόλο που είναι δέκα χρόνια κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, κατά έναν περίεργο τρόπο, συνεχίζουμε να μαθαίνουμε νέες πληροφορίες για τη ζωή τους. Πώς ο κόσμος δεν έχει βαρεθεί ακόμα την οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ αποτελεί ένα από τα μεγάλα “μυστήρια” της σύγχρονης ιστορίας (!).

scrammbled_145591486

Αυτό το οποίο μάθαμε σήμερα είναι το πρωινό, το οποίο απολαμβάνει κάθε μέρα η Κιμ και το οποίο την έχει βοηθήσει να διατηρήσει τη γραμμή της. Η νούμερο ένα επιλογή της είναι αβγά στραπατσάδα με ντομάτα, μανιτάρια και κρεμμύδια, τα οποία και συνοδεύει με μία κούπα με αρωματικό τσάι English breakfast με μπόλικο μέλι. Σε παλαιότερη συνέντευξή της μάλιστα στο περιοδικό People είχε δηλώσει πως πολλές φορές ετοιμάζει η ίδια το πρωινό της, αφού εξάλλου πολλοί φίλοι της, όπως ο τραγουδοποιός, Τζόν Λέτζεντ, και το μοντέλο, Κρίστεν Τέιγκεν, συχνά την αποθεώνουν για τις ικανότητές της στην κουζίνα.

carine3

Θα περίμενε κανείς ότι το πρωινό της ριάλιτι σταρ θα ήταν κάπως ποιο εντυπωσιακό με κρέπες, γαλλικά μακαρόν ή έστω ένα σάντουιτς με φουα γκρα, βρε αδερφέ! Παραδόξως όμως η Κιμ επιλέγει πολύ απλές γεύσεις για τα πιάτα του καθημερινού διαιτολογίου της. Ακόμη και το αγαπημένο της επιδόρπιο, για το οποίο πέταξε μέχρι το Παρίσι, είναι ένα απλό και ταπεινό cheesecake. Βέβαια ας μην ξεχνιόμαστε: Παραμένει μία από τις πιο διάσημες και πλούσιες γυναίκες αυτού του πλανήτη. Δύσκολα θα μπορούσαν όλες της οι επιλογές να είναι “κοινές” και γι’ αυτό τρελαίνεται για λεμονάδα με κάρβουνο. Μα να γυρίζεις ταινίες για ενήλικες και να κάνεις δημόσια ολόκληρη την προσωπική σου ζωή για να τρως… κάρβουνα; Ευχαριστούμε αλλά θα προτιμήσουμε την ταπεινή δουλειά των 9-5!

Πηγή: www.olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.