Neo

Έρχεται νέο …σποτάκι

Έναν νέο τρόπο επικοινωνίας εγκαινιάζει στην πορεία προς τις κάλπες της Κεντροαριστεράς,η Φώφη Γεννηματά. Σποτάκια με gifs από τις ατάκες της θα κάνουν την εμφάνισή τους, με στόχο να προσεγγίσουν περισσότερο νέο κόσμο.

Με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να δίνει ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στο μείζον ζήτημα της εργασίας, μάλιστα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα σποτάκι με τις θέσεις της για την εργασία. Για τον λόγο αυτό, το επιτελείο της συλλέγει τις προτάσεις που έχει κάνει η ίδια για την αντιμετώπιση της ανεργίας, με στόχο να αναδειχθούν με την μορφή gif, μικρών κειμένων και σποτ στο διαδίκτυο. Και η εργασία είναι μόνο η αρχή…

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Σε όλους όσους διεκδικούν την ψήφο μου για την αρχηγία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προτείνω να βγουν μπροστά και να υπερασπισθούν το δικό τους έργο και κυρίως το δικό τους προγραμμα για το μέλλον της Δημοκρατίας μας .
    Θέλω εγώ και ελπίζω, ότι η πλειονότητα των όσων αυτοχαρακτηρίζονται «κεντροαριστεροί » θα ψηφίσουν όχι για τον πιό εύκολο συνεργάτη του πρώτου κόμματος που θα προέλθει από τις προσεχείς εκλογές ,αλλά για αυτόν που θα συνεχίσει το Ελληνικό πρόγραμμα των αλλαγών για την πρόοδο της πατρίδας μας στα επόμενα χρόνια .
    Αυτό δηλαδή που είχε αρχίσει ο Γιώργος Παπανδρέου και το πολέμησαν Νεα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ , Χ. Α . και τα υπόλοιπα μέλη του μπ@@@@@@λου της Βουλής » για να το αντικαταστήσουν με το κω@@@νειο Της νέας Βουλής των Ελλήνων χωρίς ίχνος τσίπας,
    Αλλά με έναν αυτούσιο κλοουν σαν τον Τσίπρα και τις κολοτούμπες του .
    Είχαν φυσικά προηγηθεί τα παλικαράκια του Σαμαρά και του «δικού » μας Βενιζέλου τα
    οποία δεν ζητούν συγνώμη καν για την κατάσταση που δημιούργησαν με την προδοσία της προδευτικής διακυβρερνησης της περιόδου 2009–2011.
    Όσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτός αν δεν ξεκαθαρίσει την θέση του από τους κωστακαραμανλικούς πολύ δύσκολα θα βρει κεντροαριστερούς να τον υποστηρίξουν η έστω κα να συμμαχήσουν μαζί του …. όχι άλλους Παυλόπουλος ή Ρουσόπουλους !

  2. Ε.Στ. 14:10 17/10/2017

    A, ρε Λαλιώτη! Eίσαι καλλιτέχνης!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.