ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΕΣΗΕΑ: Κατάθεση «Πόθεν Έσχες» μέχρι την 21η Οκτωβρίου

Με την υπενθύμιση ότι η προθεσμία λήγει στις 21 Οκτωβρίου η Ένωση Συντακτών καλεί τους δημοσιογράφους να υποβάλλουν τη δήλωση Πόθεν Έσχες αλλά και τη δήλωση οικονομικών συμφερόντων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους την υποχρέωση που έχουν να υποβάλουν, αφ’ ενός δήλωση περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) και, αφετέρου, δήλωση οικονομικών συμφερόντων.
Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων λήγει την 21η Οκτωβρίου 2017.

Τονίζουμε ότι οι δηλώσεις θα υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά στο νέο σύστημα «ΠΟΘΕΝ» ([http://]www.pothen.gr <http://www.pothen.gr>) με τη χρήση προσωπικών κωδικών Taxisnet και ότι η αρμόδια Αρχή, στην οποία οι υπόχρεοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, είναι η Γ’ Μονάδα Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Αρχής Καταπολέμησης της

Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 207 & ΑΛΚΙΦΡΟΝΟΣ 92 Τ.Κ. 11853 Τηλ.:210-34.01.945, 946, 951, Fax: 210-34.01.944, e-mail: [email protected]) και ηλεκτρονική διεύθυνση www.hellenic-fiu.gr <http://www.hellenic-fiu.gr>».

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.