ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη

Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται εθνικό σχέδιο

«Είπε μεγάλα λόγια, έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις και μετά ακολούθηε το ναι σε όλα» τόνισε η κυρία Γεννηματά, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στο πλαίσιο αυτό συνέχισε την κριτική της για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης και εξέφρασε την ανησυχία της για την τρίτη αξιολόγηση.

«Προσπαθεί να μπει στα χωράφια μας, αλλά ο κ. Τσίπρας δεν έχει καμία σχέση με την κεντροαριστερά» απάντησε σε ερώτηση για τις σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Μετά την ενότητα θα ακολουθήσει το άλμα για την κεντροαριστερά» προέβλεψε.

Για την κριτική που δέχθηκε σχετικά με την αλλαγή φύλου στα 15 τόνισε: Δεν θα κρίνω κανέναν συνυποψήφιο, με ενδιαφέρει η ενότητα του χώρου.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για μπούλινγκ με στόχο την ίδια και από αριστερά και από δεξιά και ανέφερε χαρακτηριστικά πρωτοσέλιδα εφημερίδων που στηρίζουν την κυβέρνηση ή την αξιωματική αντιπολίτευση.

«Οι συσχετισμοί θα αλλάξουν, σε κάθε περίπτωση η χώρα όμως η χώρα χρειάζεται συνεργασίες και μετά τις εκλογές θα πρέπει να δούμε τα κοινά μας σημεία» απάντησε σε ερώτηση για την επόμενη μέρα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.