ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Καραμελωμένες τηγανητές μπανάνες

Bananes

 

Υλικά

60 γραμμάρια βούτυρο
4 μπανάνες ξεφλουδισμένες, κομμένες στη μέση κατά μήκος
1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας συμπυκνωμένη κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

1. Λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. Μαγειρέψτε τις μπανάνες, γυρίζοντάς τες περιστασιακά, για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Μεταφέρετέ τες σε ένα πιάτο και καλύψτε τες με αλουμινόχαρτο.

2. Προσθέστε τη ζάχαρη στο τηγάνι. Μαγειρέψτε ανακατεύοντας για 2 έως 3 λεπτά μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί. Προσθέστε την κρέμα. Συνεχίστε το μαγείρεμα ανακατεύοντας για 2-3 λεπτά μέχρι να έχετε μια πηκτή σάλτσα.

3. Τοποθετήστε τις μπανάνες σε πιάτα σερβιρίσματος. Περιχύστε με την σάλτσα και σερβίρετε.

Πηγή: queen.gr

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.