LIFESTYLE

Μεγαλώνει η λίστα με τις σεξουαλικές επιθέσεις του Χάρβεϊ Γουάινστιν

Η πρώην ηθοποιός Χέδερ Κερ κατηγόρησε τον Χάρβεϊ Γουάινστιν ότι την εξανάγκασε να αγγίξει το πέος του, ενώ ο δικηγόρος μιας Ιταλίδας που κατηγορεί τον 65χρονο παραγωγό για βιασμό έδωσε λεπτομέρειες για την επίθεση που φέρεται να δέχτηκε η πελάτισσά του το 2013 στο Λος Άντζελες.

Ο μεγιστάνας παραγωγός έγινε παρίας του Χόλιγουντ έπειτα από σειρά κατηγοριών για σεξουαλικές επιθέσεις που ήρθαν στο φως μετά τις 10 Οκτωβρίου. Ο Γουάινστιν αποπέμφθηκε, μεταξύ άλλων, από την εταιρία παραγωγής του και τέθηκε εκτός της Ακαδημίας των 'Οσκαρ.

Ο 65χρονος Γουάινστιν υποστηρίζει ότι όλες αυτές οι σεξουαλικές επαφές έγιναν με τη συναίνεση των γυναικών.

Η 56χρονη σήμερα Χέδερ Κερ, που τότε ήταν 20 χρονών, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή ότι κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης για να συζητήσει για την καριέρα της ηθοποιού που άρχιζε --και διακόπηκε λίγο μετά-- ο παραγωγός "τής άρπαξε το χέρι, το τοποθέτησε με δύναμη πάνω στο πέος του και το κράτησε εκεί", λέγοντάς της "πως έτσι δουλεύουν τα πράγματα στο Χόλιγουντ".

Ενώ τα μάτια της γέμισαν δάκρυα όταν μιλούσε γι αυτό, η δικηγόρος της Γκλόρια 'Ολρεντ την παρηγόρησε λέγοντας: "Χάρβεϊ, εσύ --και οι άλλοι όπως εσύ -- είστε τελειωμένοι. Οι γυναίκες δεν θα τα δέχονται πλέον αυτά".

Η Γκλόρια 'Ολρεντ, διάσημη για την υπεράσπιση θυμάτων σεξουαλικών επιθέσεων, εκπροσωπεί επίσης τη Λουιζέτ Γκάις, μια πρώην ηθοποιό που κατηγορεί τον παραγωγό, ο οποίος μέχρι πριν από ένα μήνα ήταν ένας από τους πιο ισχυρούς του Χόλιγουντ, ότι εμφανίστηκε γυμνός μπροστά της και της ζήτησε να τον κοιτάζει που αυτοϊκανοποιείται.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.