ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προειδοποιεί τους δικαστές

Νέα παρέμβαση του Κοντονή για την υπόθεση της Ηριάννας και του Περικλή

Αυτές τις ώρες χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία, είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, και πρόσθεσε ότι το δικαστήριο που εξέδωσε τη σημερινή απόφαση φέρει και το βάρος της ευθύνης της κρίσης του.

Ευθεία νέα παρέμβαση στην Δικαιοσύνη έκανε για ακόμη μια φορά ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής μετά την σημερινή απόρριψη από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Αθηνών των αιτήσεων της Ηριάννας και του Περικλή, οι οποίοι είναι καταδικασμένοι για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, ενώ παράλληλα προειδοποιεί εμμέσως πλην σαφώς του δικαστές για τις αποφάσεις τους, τονίζοντας ότι «το δικαστήριο που εξέδωσε τη σημερινή απόφαση φέρει και το βάρος της ευθύνης της κρίσης του».
Ακόμη, ο κ. Κοντονής επισημαίνει σε δήλωσή του ότι δεν χρειάζεται να επαναλάβει όσα είχα δηλώσει κατά την έκδοση της πρώτης απόφασης περί της αναστολής εκτέλεσης της ποινής των δύο πρωτοδίκως καταδικασθέντων και όσα είχα αναφέρει ισχύουν».
Ο υπουργός Δικαιοσύνης μετά την έκδοση της πρώτης απορριπτικής απόφασης για Ηριάννα και τον Περικλή είχε τονίσει ότι η απόρριψη της αίτησής τους απετέλεσε δυσάρεστη έκπληξη.

Τέλος, ο κ. Κοντονής καλεί «σε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία τους πάντες αυτές τις ώρες».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αγγελος 23:54 16/10/2017

    Ο υπουργος Δικαιοσυνης κανει για μια ακομη φορα ωμη παρεμβαση στις αποφασεις της και παραμενει ακομα υπουργος.!!!!!!!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.