MEDIA

Ποια παίκτρια θα αποχωρήσει οικειοθελώς

Nomads: Ποιος μένει και ποιος φεύγει τελικά απόψε;;;

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads, θα παρακολουθήσουμε την τρίτη αποχώρηση από το νησί. Στην αρχή του επεισοδίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τις 3 ομάδες, την ομάδα των Ωκεανών, της Φωτιάς & της Ζούγκλας.

Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι εξής: Η Νατάσα Καλογρίδη και ο Παναγιώτης Βασιλάκος από την ομάδα της Ζούγκλας. Η Μαντώ Γαστεράτου από την ομάδα της Φωτιάς.

Το σημερινό επεισόδιο είναι ξεχωριστό από όλα τ’ άλλα. Θα παρακολουθήσουμε τη Δήμητρα Φραντζή να διαβάζει το γράμμα που έστειλε η οικογένεια Μπονγκ στην Ομάδα των Ωκεανών, κάτι το οποίο θα συγκινήσει όλους, πολύ.
Επίσης, η Ευαγγελία Πλατανιώτη παραλαμβάνει από τον Γρηγόρη, βραβείο MVP player, για τις επιδόσεις της στο αγώνισμα για την ασυλία στον κύλινδρο με τη λάσπη, στο οποίο η Ευαγγελία σκόραρε 8/8.

Ακόμη: Το αποψινό επεισόδιο θα έχει και μία μεγάλη ανατροπή, την οποία δεν περιμένει κανείς…

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και όσα ανέφερε το πρωί η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, θα υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας. Φαίνεται πως η γυναίκα δεν άντεξε άλλο την πίεση των αγωνισμάτων και θα ζητήσει να τεθεί εκτός παιχνιδιού.

 

21

 

22

 

24

 

25

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.