ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Champions League

Παραδόθηκε στην ανώτερη Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κοιτάξει στα μάτια την Μπαρτσελόνα, αλλά ηττήθηκε με 3-1 στο «Καμπ Νόου», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό.

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε αναμενόμενα επιθετικά και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το γκολ, μόνο που αυτό ήρθε από πόδι παίκτη του Ολυμπιακού. Στο 18ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ από το αυτογκόλ του πιτσιρικά Νικολάου, ενώ στο 42ο λεπτό έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Πικέ, ο οποίος σκόραρε με το χέρι και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι Πειραιώτες απέκτησαν το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά η Μπαρτσελόνα εξακολουθούσε να έχει το πάνω χέρι. Η ομάδα του Βαλβέρδε είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες και σε σύντομο χρονικό διάστημα στο δεύτερο μέρος κατάφερε να φτάσει στο 3-0.

Αρχικά ο Μέσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 στο 61ο λεπτό και τρία λεπτά αργότερα ο Ντιν ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο τέλος με τον Νικολάου, ο οποίος εξιλεώθηκε για το αυτογκόλ και με υπέροχη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Ντιν, Παουλίνιο, Μπούσκετς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες, Ντεουλοφέου

Ολυμπιακός: Προτό, Ομάρ, Μποτία, Νικολάου, Κούτρης, Ζιλέ, Ρομαό, Ζντίελαρ, Καρσελά, Οφόε, Ανδρούτσος

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.