Neo

Προφανώς παρανόησε…

Σκληρή απάντηση στον Γιάννη Ραγκούση για όσα υποστήριξε μιλώντας στον Σκάι περί εξαγγελίας συγκυβέρνησης με τη ΝΔ της Φώφης Γεννηματά, έδωσαν συνεργάτες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Η κ.Γεννηματά εξήγγειλε συγκυβέρνηση με τον κ. Μητσοτάκη», είπε ο υποψήφιος για την αρχηγία της Κεντροαριστεράς Γιάννης Ραγκούσης, με αφορμή όσα είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περί ανάγκης συνεργασιών στην χώρα και εύρεσης κοινών σημείων την επομένη των εκλογών. «Αυτή είναι μία μεγάλη διαφωνία που έχουμε», συνέχισε ο κ. Ραγκούσης, τονίζοντας ότι «εμείς δεν φτιάχνουμε μια νέα παράταξη για να λύσουμε το κυβερνητικό πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη» και λέγοντας ‘όχι’ στην συγκυβέρνηση και ‘ναι’ στη συνεργασία για να λυθούν προβλήματα των πολιτών.

«Προφανώς πρόκειται για παρανόηση. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι πρόκειται για διαστρέβλωση», απάντησαν με νόημα κύκλοι της Φώφης Γεννηματά. Και το μήνυμα ήταν σαφές…

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. katerina 12:12 18/10/2017

  Καλά για νέο μας το λέτε? Εννοείται ότι η Φώφη και όλοι οι συνυποψήφιοι -πλην Ραγκούση- θα τρέξουν στην αγκαλιά του Κούλη. Θα τρέχουν ποιός θα φτάσει πρώτος: ο Σταύρος, ο Καμίνης, η Φώφη, ο Μανιάτης…. Αλλο που δεν θέλουν!!!

  • Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύετε ότι η ΔΗ.ΣΥ. Θα τρέχει στην αγκαλιά του Κυριάκου και όχι το αντίθετο .
   Αν δε ο Μητσοτάκης , παραδεχθεί τα μεγάλα τα λάθη και τα ψέματα της ομάδας του δραπέτη της Ραφήνας μαζί και τα ελλείμματα και τα Χρέη, αδειάζοντας όλα το απομηναρια της εποχής του «σεμνά και ταπεινά » και υποσχεθεί να συνεχίσει τις αλλαγές που άρχισαν την περίοδο 2009 -2011 ο Παπανδρέου και οι πιστοί του συνεργάτες , τότε μια συνεργασία σε προοδευτική βάση ν´ αλλάξουμε κράτος και κοινωνία θα ήταν εφεικτή
   Πιό δύσκολη θα ήταν μια αντιθετη συνεργασία γιατί όλα τα λαμόγια του Τσίπρα αδυνατούν να βασιστούν στην λογική του «αρκεί μια καρέκλα» .
   Θέλω τέλος να πω ότι η τελευταία αυτοδύναμη κυβέρνησης ήταν του ΓΑΠ. Με 44% των ψήφων του Ελληνικού λαού και ο Βενιζέλος την έχεσε !
   Η επόμενη αυτοδύναμη κυβέρνηση θα έρθει όταν επιβληθεί και ο αντικαπνιστικός νόμος στην Ελλάδα .

   • Θ.Τ. 17:54 18/10/2017

    Ε, όχι κι έτσι ! ! ! Αυτό το «ο Κυριάκος να τρέξει στην αγκαλιά της ΔηΣυ.», αναμένεται να γίνει αφού ( ποιός ο Κυριάκος ! ! ) «παραδεχθεί» και «αδειάσει» και υποσχεθεί να συνεχίσει ( ξαναποιός ο Κυριάκος ! ! ! ! ) τις αλλαγές που άρχισαν 2009 – 2011, δηλ. όταν ο ήλιος θα βγεί αύριο το πρωί από την Δύση, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ και όχι σε κάποια λογάκια.
    ΟΟΟΟΟΟΧΙ ο Ρ. το τοποθετεί σωστά, γιατί ανήκει ( όχι χωρίς στραβοπατήματα ) στους ελάχιστους ενεργητικούς συνεργάτες του ΓΑΠ με το όραμα του για ΑΝΤΙΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ( οι πιό πολλοί – όχι τυχαία – σήμερα «εκτός», χάρις ΚΑΙ στους «πιστούς» ) και ΟΟΟΟΧΙ στους «πιστούς» με «όραμα» τον «ηγέτη» που τότε, δίπλα στον ΓΑΠ λιβάνισαν, αδράνησαν είτε σιώπησαν και σήμερα ψελίζουν «ντροπαλά». Ασε πιά βενιζελόφρονες και τσιριζίσαντα «γκεσέμια». . .

 2. Δεν χρειάζονται «παρανοήσεις» ούτε και «διαφωνίες » για το αν θα καταλήξει η ΔΗ.ΣΥ με τον Μητσοτάκη ή με τους Τσιπροκαμμένους μετά τις εκλογές , οταν ενισχυθεί από την βάση της που θα είναι από την μεγάλη συμμετοχή δημοκρατών πολιτών τον Νοέμβρη.
  Είναι τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης 2009–2011 , βλάξ ,,,
  Που πρέπει να αναφέρερονται στην καμπάνια σας και ο εμπλουτισμός των αλλαγών για το μέλλον , ώστε να κατορθώσουμε να εφαρμοστεί ένα Ελληνικό προγραμμα προόδου , δημοκρατίας και αναπτηξης στην λαβωμενη μας πατρίδα .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.