ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ποια είναι τα επιρρεπή μοντέλα

«Συναγερμός» στην Apple - Το νέο iOS 11.0.3 δημιουργεί προβλήματα

Μπορεί τα νέα μοντέλα iPhone να έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα και η Apple να βρίσκεται στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του iPhone X, ωστόσο δεν ηρεμεί και σε επίπεδο λογισμικού και έτσι έχει δώσει στη διάθεση των χρηστών τη νέα έκδοση του iOS.

Ο λόγος για το iOS 11.0.3 update, το οποίο εμφανίζεται ήδη έτοιμο για εγκατάσταση σε iPhone και iPad και ο όγκος των αρχείων εγκατάστασής του φτάνουν τα 285ΜΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το iOS 11.0.3 μοιάζει να επηρεάζει δραστικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με πολλούς χρήστες στα φόρουμ να διαμαρτύρονται για σημαντική μείωση της μπαταρίας ακόμη και σε κατάσταση αναμονής του κινητού. Πέρα από το πρόβλημα της διάρκειας αυτονομίας του iPhone γίνεται λόγος και για άλλα ζητήματα, όπως καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες πολλών εφαρμογών.
Μέσα σε μόλις, τρεις εβδομάδες, το iOS 11.0.3 είναι το τέταρτο λογισμικό που αντικαθιστά το προηγούμενο.

 

85 (2)

 

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι υπάρχουν και πολλές αναφορές για προβλήματα σχετικά με τη συνολική σταθερότητα, το TouchID και το Bluetooth. Το iPhone SE φαίνεται να είναι το μοντέλο που αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα, αλλά ταυτόχρονα, τα iPhone 6 και 6 Plus, 6s και 6s Plus, 7 και 7 Plus, ακόμα και το νέο 8 λέγεται ότι παρουσιάζουν σοβαρές δυσλειτουργίες της μπαταρίας.

Η επίσημη σελίδα στο twitter έχει από τα πρώτα λεπτά γεμίσει με αρνητικά σχόλια και παράπονα χρηστών

Η μπαταρία του κινητού μου άδειασε αμέσως όταν έκανα την αναβάθμιση, γράφει ένας χρήστης. «Ντροπή, το iOS 11.0.3 έκανε χειρότερο το κινητό μου, έσβησε με το που έγραφα». «Η απόλυτη καταστροφή το νέο λογισμικό».

Αυτά είναι ελάχιστα από τα παράπονα που εκφράζουν οι χρήστες. Εσείς, απλά, αν δεν έχετε κατεβάσει το λογισμικό, μην το κάνετε!

 

86 (2)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.