ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επέστρεψε στη δράση ο Giannis

Στο παρκέ ξανά ο Αντετοκούνμπο - Το «ευχαριστώ» για τη στήριξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τρίτο τους παιχνίδι στην preseason έδωσαν τα «ελάφια», που είχαν για πρώτη φορά στη διάθεσή τους τον «Greek Freak», έπειτα το δύσκολο διάστημα που πέρασε και ήταν για μία ακόμη φορά ο κορυφαίος της ομάδας του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 23 λεπτά, αλλά πρόλαβε να πετύχει 24 πόντους, με 6/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 9/13 βολές. Παράλληλα είχε 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και έκανε μόλις ένα λάθος, ωστόσο οι Μπακς δεν απέφυγαν την ήττα με 114-101 από τους Σικάγο Μπουλς.

Δεύτερος σκόρερ για το Μιλγουόκι ήταν ο Μίντλετον (14 π.), ενώ για τους "ταύρους" ξεχώρισαν οι Χόλιντεϊ (21 π.) και Βαλεντάιν, Πόρτις, Μίροτιτς που είχαν από 15 πόντους.

O Έλληνας άσος στάθηκε στην συμπαράσταση που ένιωσε από όλους τους ανθρώπους του Μιλγουόκι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήθελα να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση έχοντας ρυθμό. Η σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει, έχουμε ακόμη έναν αγώνα. Οι συμπαίκτες μου πρέπει να με συνηθίσουν ξανά να παίζω μαζί τους. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα από πέρσι, ένιωσα λίγο 'χαμένος' στο αμυντικό κομμάτι. Μέρα με τη μέρα θα γίνομαι καλύτερος, θα κάνω έξτρα προπόνηση.

Ακολουθεί ένας αγώνα με το Ντιτρόιτ και ελπίζω ότι αυτή η 'σκουριά' θα φύγει.

 

Πριν το παιχνίδι τους έβλεπα όλους να προετοιμάζονται, τον κόσμο να ζητωκραυγάζει μου έδωσε ένα συναίσθημα για να μπορώ να παίξω και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, τον κόσμο και το franchise που έκαναν εμένα και την οικογένειά μου να νιώσουμε άνετα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που πέρασα».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.