ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν με ενδιαφέρουν κάποια λεπτά δημοσιότητας…

Θεματοφύλακας της ενότητας η Φώφη

Το ρόλο του ‘θεματοφύλακα της ενότητας της παράταξης έχει επιλέξει για τον εαυτό της η Φώφη Γεννηματά, που ναι μεν όλοι οι συνυποψήφιοί της,της αναγνωρίζουν ότι ξεκίνησε την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του χώρου,πλην όμως όλοι εξίσου επιμένουν να πίνουν νερό στο όνομα της ενότητάς του…

«Η ενότητα είναι η βάση για οποιοδήποτε επόμενο βήμα και άλμα», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον Σκάι, διαβεβαιώνοντας πως κάθε μέρα και περισσότεροι άνθρωποι επιστρέφουν στον χώρο ή ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί τους,πράγμα που αποδεικνύουν οι μαζικές συγκεντρώσεις που επιτυγχάνει η ίδια στις περιοδείες της ανά την Ελλάδα. Ειδικά για τις τελευταίες, η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε ότι δεν θυμίζουν κάτι από τα παλιά, αλλά κάτι από το μέλλον, αφού «τα όνειρά μας είναι πιο δυνατά από τις αναμνήσεις μας», όπως συνηθίζει να λέει.

Θυμίζοντας μάλιστα ότι ήταν εκείνη που πήρε την πρωτοβουλία για την ενότητα του χώρου, κόντρα στον πολυκερματισμό που του ‘κόστισε’ ακριβά, υποστήριξε ότι συνεχίζει να πασχίζει για αυτήν. «Είμαι εδώ, προσπαθώ και θα εγγυηθώ την ενότητα την επόμενη μέρα», είπε, στέλνοντας πάντως προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα ότι δίνει μία μάχη για να την κερδίσει και όχι για να την χάσει. «Δέχτηκα μεγάλη απαξίωση τον τελευταίο καιρό στην προσπάθειά μου να τους φέρω όλους γύρω από ένα τραπέζι. Κόπιασα για αυτό και με ικανοποίηση βλέπω σήμερα τα αποτελέσματα», είπε, δηλώνοντας αποφασισμένη να τα διαφυλάξει γιατί «δεν ήταν καθόλου δεδομένο ή αυτονόητο ότι θα συνέβαινε».

Ακόμα και στο θέμα της στάσης που κράτησε στο νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου η Δημοκρατική Συμπαράταξη, για την οποία και υποστήριξε ότι δέχθηκε μπούλινγκ, η Φώφη Γεννηματά επέμεινε ότι δεν θα κρίνει κανέναν συνυποψήφιό της για τα όσα ειπώθηκαν. «Εμένα με ενδιαφέρει η ουσία, με ενδιαφέρει η ενότητα του χώρου και η επόμενη μέρα και όχι κάποια λεπτά δημοσιότητας», είπε, ‘καρφώνοντας’ έτσι εμμέσως τους συνυποψηφίους που της άσκησαν κριτική, ότι το κάνουν για να έχουν λόγους να ‘παίζονται’ από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.