MEDIA

Πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Το Μουντιάλ 2018 θα το δούμε από την ΕΡΤ!

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει οριστικά τα παιχνίδια του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΡΤ, πάντα παρούσα στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, εξασφάλισε τα δικαιώματα του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 που θα διεξαχθεί στη Ρωσία. Η δημόσια Ραδιοτηλεόραση έχει συνδέσει το όνομά της με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου από τις αρχές της δεκαετίας του ’70. Από την ΕΡΤ παρακολουθήσατε όλα τα Μουντιάλ, όλους τους αγώνες της σημαντικότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στον πλανήτη.

Οι παλαιότεροι θυμούνται τους Πελέ, Μαραντόνα, Κρόιφ, Μπεκενμπάουερ, Μίλερ, Ρόσι, Σιρέα, Ζίκο, οι νεότεροι τους Ρονάλντο, Μέσι, Τόττι, αλλά και τις τρεις συμμετοχές της εθνικής μας ομάδας στα Παγκόσμια Κύπελλα το 1994, το 2010 και το 2014. Παρακολουθήστε και τους 64 αγώνες του 2018 FIFA World Cupμόνο στη ΕΡΤ».

Η Εθνική μας, για να είναι παρούσα στη Ρωσία, πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κροατίαςόπως ανέδειξε η σημερινή κλήρωση. Πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ στις 9 Νοεμβρίου και η ρεβάνς επί ελληνικού εδάφους στις 12/11, αμφότερα με ώρα έναρξης 21:45.

Και αμφότερα θα μεταδοθούν, όπως και τα ματς στον όμιλο της προκριματικής φάσης, παράλληλα και από ΣΚΑΪ κι από Cosmote TV»

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.