LIFESTYLE

Ποια παίκτρια αποχώρησε

Αναγκαστική απoχώρηση από το Nomads λόγω τραυματισμού

Οπως αποκάλυψε το Πρωινό του ΑΝΤ1, η Ειρήνη Ζάχου αποχώρησε από το Nomads λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Στα προηγούμενα επεισόδια, η Ειρήνη η οποία παίζει στους Ωκεανούς χτύπησε το γόνατό της και μεταφέρθηκε στη Μανίλα προκειμένου να δουν πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός της. Η γυμνάστρια έκανε αξονική η οποία έδειξε ρήξη χιαστού και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί.

upl5a02e886ca17c
Σήμερα, το Πρωινό μετέφερε τα εξής:

«Η Ειρήνη έχει τραυματιστεί σοβαρά και οι πληροφορίες λένε πως θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα… ενδέχεται να χρειαστεί να χειρουργηθεί κιόλας»!

Μάλιστα, προβλήθηκαν πλάνα από τη στιγμή που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τους παίκτες μαθαίνουν μέσω video-κλήσης από την ίδια την Ειρήνη Ζάχου ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεών της δεν ήταν καλά και αποχωρεί από το παιχνίδι!

upl5a02e89120eb8
«Έχει τραυματιστεί το γόνατό μου, χειρότερα απ’ ότι σκεφτόμασταν και αυτό δυστυχώς δεν με βοηθά να συνεχίσω. Λυπάμαι που δεν πρόλαβα να σας χαιρετήσω», λέει, μεταξύ άλλων, η ίδια.

Αυτός είναι ο δεύτερος τραυματισμός που επιβάλλει αποχώρηση παίκτη. Πριν μερικές ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα και ο αθλητής Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος είχε τραυματιστεί και η γιατρός του nomads δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.