ΕΛΛΑΔΑ

Κοντά στην Φιλιππιάδα

Διπλό «χτύπημα» στην διακίνηση ηρωίνης στην Πρέβεζα

Τέλος στην δράση δυο εμπόρων που διακινούσαν ηρωίνη σε περιοχές της Ηπείρου έβαλαν οι αστυνομικές υπηρεσίες, συλλαμβάνοντάς τους σε διαφορετικές περιπτώσεις μέσα σε λίγες ώρες κοντά στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας.

Στην πρώτη περίπτωση, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας σταμάτησαν για έλεγχο στη γέφυρα Καλογήρου της εθνικής οδού Άρτας- Φιλιππιάδας έναν 33χρονο Έλληνα και διαπίστωσαν ότι είχε στην κατοχή του κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 31,12 γραμμαρίων σε μορφή «βράχου» και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,2 γραμμαρίων. Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων στην εθνική οδό Αντιρρίου– Ιωαννίνων, στο ύψος της Φιλιππιάδας, ένας 37χρονος Έλληνας στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 8,3 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 1,6 γραμμαρίου και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Και αυτός οδηγήθηκε με τις ίδιες κατηγορίες στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.