ΕΛΛΑΔΑ

Στο Θριάσιο παραμένουν 12 τραυματίες

Δυτική Αττική: Αγωνία για την τύχη των αγνοουμένων

Κορυφώνεται η αγωνία για τους έξι αγνοούμενους στη Δυτική Αττική, καθώς οι αρχές διάσωσης δεν έχουν εικόνα για το πού αυτοί βρίσκονται. Ειδικότερα, πρόκειται για έναν οδηγό νταλίκας, δύο οδηγούς ΙΧ, έναν κυνηγό και άλλα δύο άτομα (έναν κυνηγό και έναν οδηγό από την Αγία Σωτήρα).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δύο από τα οχήματα των αγνοουμένων βρέθηκαν, χωρίς ωστόσο να εντοπιστούν οι οδηγοί τους.

Στο Θριάσιο παραμένουν 12 τραυματίες

Στο Θριάσιο νοσοκομείο εξακολουθούν να νοσηλεύονται 12 άτομα 7 γυναίκες και 5 άνδρες καθώς κρίθηκε ότι χρήζουν νοσηλείας. Σύμφωνα με τους αρμόδιους, όλοι βρίσκονται εκτός κινδύνου, εκτός από μία γυναίκα η οποία χρειάστηκε να διασωληνωθεί και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Θριασίου.

Οι κάτοικοι στην Μάνδρα την Νέα Πέραμο και την Μαγούλα που δέχθηκαν και το ισχυρότερο πλήγμα προσπαθούν να διασώσουν ότι σώζεται από τα υπάρχοντά τους και τρέμουν και τη νέα επιδείνωση του καιρού και τους ασυνείδητους που λεηλατούν τα κατεστραμμένα σπίτια.

Πολλοί επιλέγουν να μείνουν μέσα στα ρημαγμένα από το νερό και τις λάσπες σπίτια και καταστήματα για να μην αφήσουν ανοικτό το πεδίο σε επίδοξους κλέφτες. Μόλις το πρωί της Πέμπτης άνδρες της ΔΙΑΣ συνέλαβαν 4 Ρομά για «πλιάτσικο» σε σπίτια της περιοχής.

Το μέγεθος της καταστροφής ακόμη δεν μπορεί να υπολογιστεί. Εκατοντάδες τα κτήρια τα οποία έχουν υποστεί ζημιές. Περισσότερα από 300 είναι τα σπίτια τα οποία έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές και 200 οι επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.