ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε νεκρός στη Μάνδρα - 21 τα θύματα της τραγωδίας

Κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης μία ακόμα ανθρώπινη σορός, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων των φονικών πλημμυρών στα 21.

Η σορός δεν έχει ακόμα αναγνωρισθεί, ενώ μέχρι χθες αργά το βράδυ οι δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής αναζητούσαν δύο ανθρώπους.
Πιθανολογείται πως πρόκειται για τον οδηγό φορτηγού, από το όχημα του οποίου χθες είχαν εντοπιστεί η πινακίδα κυκλοφορίας και αντικείμενα από την καμπίνα, στην ευρύτερη περιοχή, περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το σημείο που παρασύρθηκε από το ρέμα.

Σημειώνεται ότι αγνοούνταν δύο άνδρες ο 30χρονος οδηγός φορτηγού Σωτήρης Πίνης και ο επίσης οδηγός Χρήστος Γεωργακόπουλος.

Οι οικογένειες των θυμάτων δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας που βιώνουν. Ήδη κάποια από τα θύματα έχουν κηδευτεί, όπως ο Γιώργος Νέζης και ο Γιώργος Μακαρούνας, ο 36χρονος οδηγός φορτηγού που βρέθηκε εγκλωβισμένος στο όχημά του το οποίο παρέσυραν τα ορμητικά νερά. «Μητέρα φοβάμαι, πνιγόμαστε», ήταν τα τελευταία λόγια του άτυχου οδηγού.

Σήμερα θα κηδευτεί και ο Γιάννης Ρούμελης, ο 38χρονος οδηγός φορτηγού που εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο και ο 28χρονος Πέτρος Κολέτσης από το Ίλιον.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.