ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση στο Ν. Ανδρουλάκη

Φ. Γεννηματά: Ο νέος ενιαίος φορέας δεν θα χτιστεί πάνω στις παθογένειες του παρελθόντος

«Ο νέος ενιαίος φορέας δεν θα χτιστεί πάνω στις παθογένειες και πρακτικές του παρελθόντος. Στην μεγάλη προσπάθεια για την Αναγέννηση της παράταξης συναντώνται όλες οι γενιές, της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

Συμπορεύονται και δεν διχάζονται.

Αυτό υπογραμμίζει η Φώφη Γεννηματά απαντώντας στα όσα δήλωσε νωρίτερα το μεσημέρι ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Χαίρομαι που έστω και τώρα, έγινε αυτό κατανοητό και αποδεκτό. Είμαι σταθερά προσηλωμένη στον στόχο της δημιουργίας της μεγάλης Παράταξης, που θα οδηγήσει σε μια νικηφόρα πορεία», τονίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, υποψήφια για την ηγεσία του νέου φορέα στη προοδευτική παράταξη.

Η κ. Γεννηματά επισημαίνει ακόμη: «Από την εκλογή μου ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κινήθηκα με προτεραιότητες την Ενότητα και την Αναγέννηση της παράταξης. Αυτούς τους στόχους υπηρέτησα και σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αποφεύγοντας να απαντήσω σε κάθε είδους προκλήσεις».

Επίσης η Χαριλάου Τρικούπη έδωσε στη δημοσιότητα την ηλεκτρονική αλληλογραφία με την Επιτροπή Αλιβιζάτου για την τηλεμαχία απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. dimitris 7:53 19/11/2017

    Το μόνο που δεν έδωσες στη δημοσιότητα είναι το πόρισμα του διαχειριστικου ελέγχου των οικονομικών.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.