AUTO - MOTO

Βίντεο

Γιατί η Nissan χτυπάει τις πόρτες;

Στο Τεχνικό Κέντρο της Nissan Β. Αμερικής, η Rosie - ένα ολοκαίνουργιο ρομπότ ελέγχου αντοχής στις πόρτες - μπορεί να ανοιγοκλείσει μια πόρτα κάθε 6 δευτερόλεπτα.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο συχνά κλείνει η πόρτα του αυτοκινήτου σας σε 10 χρόνια; Η απάντηση είναι περίπου 45.000 φορές. Εντούτοις, πολλά από αυτά τα κλεισίματα γίνονται με ιδιαίτερη σκληρότητα, κάτι που το γνωρίζουν καλά όσοι είναι γονείς.

Η καθημερινή ζωή είναι δύσκολη για τις  πόρτες ενός αυτοκινήτου.  Με την αντοχή ως βασική αρχή, η Nissan κατασκευάζει τα οχήματά της για να αντέξουν αυτού του είδους τις καταπονήσεις.

Στο Τεχνικό Κέντρο της Nissan στην Βόρεια Αμερική (NTCNA) στο Μίτσιγκαν, υπάρχει η “κυρία”  Doorboto, γνωστή  και ως Rosie, η οποία έχει “επιτελικό” ρόλο στο “χτύπημα” της πόρτας !

Η Rosie είναι ένα ρομπότ 1,5 τόνου, όπου σε μόλις τρεις ημέρες και χωρίς να κάνει διάλλειμα για καφέ, ανοίγει και κλείνει μια πόρτα, όπως θα γινόταν σε  10 ολόκληρα χρόνια !

Αν και η ζωή είναι σκληρή για μια πόρτα στο NTCNA, ωστόσο αυτή η αυστηρή δοκιμή εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα και ανθεκτικότητα για τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της Nissan.

Και γι ‘αυτό λέμε, «Domo arigato, κυρία Doorboto.»

Video με την “κυρία” Doorboto εν δράσει:

Πηγή: autoliveris.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.