LIFESTYLE

Το αστείο και γλυκό παρασκήνιο

Η πρώτη κοινή συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Στην πρώτη κοινή τους συνέντευξη εχθές το βράδυ, ο πρίγκιπας Χάρι και η διάσημη ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ απέδειξαν στο βρετανικό κοινό, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, ότι έχουν ό,τι χρειάζεται για να γίνουν το νέο αγαπημένο ζευγάρι της βασιλικής οικογένειας.

Νέοι, όμορφοι και εμφανώς ερωτευμένοι, έδωσαν στους Βρετανούς την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη σχέση τους και πώς αυτή εξελίχθηκε ιδανικά «λες και όλα τα άστρα τους ευνοούσαν», φτάνοντας σε μια άκρως ρομαντική πρόταση γάμου.

Ο Χάρι περιέγραψε εχθές το βράδυ στην κάμερα του BBC πώς η Μέγκαν Μαρκλ, η πανέμορφη Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια της σειράς Suits, «βρέθηκε ξαφνικά στη ζωή του», εξηγώντας ότι αν η μητέρα του, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ακόμα ζωντανή, θα γίνονταν οι καλύτερες φίλες.

 

31

 

Αν και μόνο αυτή η πρόταση θα έφτανε για να κάνει τους χιλιάδες ακόμα θαυμαστές της «Λαίδης Ντι» να λατρέψουν την Μέγκαν, το βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας από το παρασκήνιο της συνέντευξης αποτελεί περίτρανη απόδειξη για το πόσο ταιριαστό και ευτυχισμένο είναι το ζευγάρι.

Αν και τα μικρόφωνα ήταν δυστυχώς κλειστά, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίζονται στο κλιπ του «παρασκηνίου» που έδωσε στη δημοσιότητα το BBC να ξεκαρδίζονται στα γέλια, να αγγίζονται τρυφερά και κοιτάζονται με λατρεία, πότε μιλώντας μεταξύ τους και πότε απευθυνόμενοι στο τηλεοπτικό συνεργείο.

Κάποια στιγμή μάλιστα, η 36χρονη ηθοποιός ακουμπά το πηγούνι στο χέρι της και κοιτάζει σαν ερωτοχτυπημένη μαθητριούλα τον Χάρι, αποσπώντας και από τον ίδιο ένα γλυκό χαμόγελο.

Είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες, το νέο «εισαγόμενο» μέλος της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας διαθέτει ακαταμάχητο χαμόγελο και αυθορμητισμό που σίγουρα θα κλέψει την καρδιά των Άγγλων, όπως ακριβώς έκανε με τον νεαρό πρίγκιπά τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.